Care sunt alimentele pe care le poți consuma toamna. Pont: Sunt sănătoase și nu îngrașă

Anotimpul rece aduce o serie de schimbări în corpul uman, de aceea este foarte important să avem grijă la alimentația noastră. Iată care sunt alimentele pe care ni le recomandă nutriționiștii.

19 oct. 2022, 10:52
Care sunt alimentele pe care le poți consuma toamna. Pont: Sunt sănătoase și nu îngrașă

Anotimpul rece aduce o serie de schimbări în corpul uman, de aceea este foarte important să avem grijă la  alimentația noastră. Se știe foarte bine că toamna apar virozele, așa că este foarte bine să facem tot posibilul să creștem imunitatea.

Alimente sănătoase pe care le putem consuma toamna. Pont: nu îngrașă

Pe lângă ceaiuri, vitamine și calciu, medicii nutriționiști ne recomdandă să avem grijă la alimenție și să optăm pentru cât mai multe alimente sănătoase. Iată ce putem consuma pentru a ne crește imunitatea și foarte important pentru a nu lua în greutate.

Citește și:Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de vis

Citește și: Prețurile la alimentele de bază au explodat. Ce pot să cumpere românii cu 100 de lei: ”Milionul nu mai are valoare”

Varza

Medicii nutriționiștii ne recomandă să adăugăm în alimentația noastră varza și asta pentru că aduce un aport considerabil sănătății. Este recunoscută pentru prevenirea împotriva cancerlui și tratează multe boli

Cipuercile

Sunt cunoscute pentru creșterea imunității și pentru menținerea în greutate. De asemnea previne cancerul de sân și de colon, motiv pentru care medicii ne recomandă să introducem urgent acest aliment în dieta noastră.

Conopida

Conopida este cunoscută pentru prevenirea dezvoltarea unei afecțiuni.  Mai mult, conopida contribuie la sănătatea pielii și a părului. De asemenea conopida previne dezvoltarea numeroaselor afecțiuni, poate ajuta la controlul greutății și poate chiar ameliora unele probleme respiratorii. Mai mult, un alt beneficiu este că întărește sistemul osos.

Sfecla roșie

Sfecla roșie conține vitamina B, magneziu, potasiu, dar și vitamina C cunoscută pentru întărirea imunității, mai ales în anotimpul rece. Sucul de sfecla este și el bogat în vitamine și este recomandat de medicii nutriționiști

Pe lângă toate aceste alimente este necesar să nu uitam să avem grijă să facem sport și să avem grijă și de mentalul nostru, După cum spune și zicala: „minte sănătoasă într-un corp sănătos.