Carmen Brumă ne ajută să scăpăm de kilogramele acumulate de sărbători: „Am o strategie la început de an”

Carmen Brumă ne ajută să scăpăm de kilogramele acumulate de sărbători. Soția lui Mircea Badea este adepta unui stil de viață sănătos și al sportului încă din adolescență, când a decis că acestea două, la pachet, o vor ajute să arate bine şi să se simtă tânără.

06 ian. 2023, 11:46
Carmen Brumă ne ajută să scăpăm de kilogramele acumulate de sărbători: „Am o strategie la început de an”

Carmen Brumă ne ajută să scăpăm de kilogramele acumulate de sărbători. Vedeta își dorește să inspire cât mai multe persoane cu stilul său de viață, motiv pentru care postează constant pe rețelele de socializare diferite sfaturi și trucuri, ce țin la distanță kilogramele în plus.

Citeşte şi: Carmen Brumă câștigă bani frumoși ca antrenor personal. Cât trebuie să scoată doamnele din buzunar pentru a obține silueta perfectă

Carmen Brumă ne ajută să scăpăm de kilogramele acumulate de sărbători

STRATEGIE ANTI-BURTA LA INCEPUT DE AN

1.Trei mese principale zilnic cu 4 ore de repaus alimentar între (adică fără ciuguleli). Gustările (1-2) sunt admise doar dacă simțiți pregnant senzația de foame și ea este reală (adică nu pofta „din cap”).

2. Obișnuiți-vă să beți suficientă apă, 35-40 ml/kg corp. Majoritatea persoanelor cu probleme ponderale cu care am lucrat nu beau necesarul de apă pentru organismul lor. Apa nu ține de foame, dar o poate păcăli.

3. Eliminați zahărul și alcoolul din alimentația zilnică și consumați-le doar la „ocazii”, cu titlu de excepție.

4. Nu mâncați carbohidrați periculoși pentru siluetă după apusul soarelui (făinoase, amidonoase, fructe, dulciuri).

5. Faceți diverse tipuri de mişcare (nu doar „tras de fiare”, cardio, yoga etc.)„, este mesajul scris de Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale

Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale. Consideră că un stil de viață sănătos începe cu o dietă, însă aceasta va da roade doar în anumite condiții. Un alt aspect extrem de important este mişcarea fizică, care nu trebuie să lipsească din rutina noastră zilnică.

O dietă nu-ți garantează „neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă.

În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite despre care îți spuneam anterior, și nu vin de obicei cu kilograme în plus. Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre. (zâmbește)

Sunt o femeie de 45 de ani care își dorește să aibă grijă de ea cu mijloacele puse la dispoziție de epoca în care trăiește. Între un castravete pus pe față și un tratament de hidratare făcut la dermatolog sau estetician e o mare diferență.

Dacă sunt în pădure și vreau să fac un foc, decât să ciocnesc două pietre ca să obțin o scânteie la un moment dat, prefer să folosesc chibritul, dacă tot îl am la dispoziție. E mult mai eficient. Sigur că poți să faci un foc mic ca să te încălzești sau să-ți scape lucrurile de sub control și să dai foc pădurii, dar asta e o altă discuție.

Apelez la produse profesionale în mare parte și la ajutorul specialiștilor. Din punctul meu de vedere, rutină de beauty înseamnă alimentație echilibrată, hidratare, suplimente, produse cosmetice adaptate tipului de ten, tratamente cosmetice combinate cu proceduri dermato-estetice”, a declarat Carmen Brumă, pentru Viva.ro.