Carmen de la Sălciua, răsfăţată de soţ. Ce pofte îi face Marian Corcheș: „Sunt una dintre norocoase”

Carmen de la Sălciua este răsfăţată de soţ. Cântăreaţa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Corcheș, cu care şi-a unit destinele recent, fără să ştie nimeni. Artista şi-a anunţat fanii abia în ziua nunţii.

07 nov. 2022, 11:21

Carmen de la Sălciua, răsfăţată de soţ. În urmă cu dar câteva săptămâni, artista și  Marian Corcheș și-au unit destinele în mod oficial. Cei doi s-au căsătorit și au luat pe toată lumea prin surprindere. Acum își trăiesc primele momente ca o adevărată familie, iar Carmen de la Sălciua este răsfățata casei.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua, lună de miere cu peripeţii. Probleme pentru cântăreaţă şi pentru soţul ei

Carmen de la Sălciua, răsfăţată de soţ

Căsnicia celor doi a început cu dreptul, iar Marian Corcheș își dă toată silința să fie pe placul soției. Pe lângă micile cadouri și atenții, bărbatul vrea să îi demonstreze și că este un bucătar iscusit. El este cel care gătește, iar Carmen de la Sălciua se bucură de răsfățul de care are parte, iar uneori îl şi ajută în bucătărie.

Eu sunt una dintre norocoasele la care partenerul iubește să gătească. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru treaba asta. Eu cum am fost multă vreme singură, mâncam pe unde apucam, la evenimente, restaurante. Nu aveam timpul necesar să stau acasă. Fiind și singură, poate nici nu mă trăgea firea să fac asta. Acum de când suntem într-o relație, căsnicie, gătim și facem lucruri acasă. Gătește foarte mult Marian.”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit Wowbiz.ro.

Carmen de la Sălciua vrea să o dea în judecată pe mama Geta

Carmen de la Sălciua este foc și pară pe fosta soacră. Cu toate că a îmbrăcat de curând rochia de mireasă pentru a doua oară, se pare că nu se poate bucura de evimentul cu pricina și nici de faptul că e în vacanță în Punta Cana,  alături de soț.

Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”(…) Oare cât timp o să stai căsătorită, dacă ai stat un an și ceva cu Culiță?”,  a spus mama Geta, la scurt timp după nunta lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș.

Carmen de la Sălciua nu a rămas indiferentă în fața acestor acuze și vrea să o dea în judecată pe aceasta. „Să vă spun sincer, singura soluție este să acționez legal. Efectiv nu știu ce să mai fac pentru a se încheia totul.(…) Sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face. Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră.

 După cum știți, mama și sora mea nu sunt dornice de faimă, nu au dat niciodată declarații defăimătoare la adresa lor. Vreau să nu mai pomenească nimeni despre familia mea. E foarte deranjant pentru și pentru ele. Sunt efectiv sătulă până peste cap!”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru  Fanatik.ro.