Carmen de la Sălciua sare la gâtul mamei Geta: ”Câinii îi latră doar pe cei pe care nu îi cunosc sau pe cei de care se tem”

Carmen de la Sălciua nu s-a putut abține și a reacționat dur la comentariile mamei Geta cu privire la căsătoria sa cu Marian Corcheș. Artista s-a hotărât să îi răspundă fostei soacre cu un mesaj pe Instagram.

20 oct. 2022, 14:29
Carmen de la Sălciua sare la gâtul mamei Geta: ”Câinii îi latră doar pe cei pe care nu îi cunosc sau pe cei de care se tem”

Carmen de la Sălciua nu a putut să rămână indiferentă comentariilor fostei sale soacre cu privire la căsătoia ei cu Marian Corcheș și a atacat-o dur pe mama Geta.

Citește și Geta Sterp o atacă dur pe Carmen de la Sălciua. Mama lui Culiță nu s-a putut abține: ”Oare cât timp o să stai căsătorită”

Recent, câtăreața a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur preluat de la scriitoarea Irinsa Binder prin care i-a dat replica Getei Sterp.

„M-a întrebat cineva de ce nu mă opresc să arunc cu pietre în câinii care mă latră (adică în cei care mă vorbesc de rău). Răspunsul meu este: pentru că nu mă tem de ei ca să simt nevoia să mă apăr. Și pentru că eu nu lupt cu cei mai slabi decât mine. Eu știu că, de obicei, câinii îi latră doar pe cei pe care nu îi cunosc sau pe cei de care se tem. Și mai știu că unii latră doar pentru a atrage atenția asupra lor atunci când se simt invizibili, mici, neimportanți ș ignorați. Sau atunci când vor să pară mai puternici, când vor să-și ascundă slăbiciunea.

Pentru unii lătratul este tot ceea ce au. Lătrând, au iluzia că sunt liberi, că sunt puternici și că sunt importanți. Pentru mine nu sunt. Lătratul se face mereu dintr-o poziție inferioară, iar eu nu mă cobor într-atât. Lăsați câinii să latre. Iar dacă latră prea tare, nu-i opriți aruncând cu pietre, ci dați muzica mai tare.”, este mesajul postat de Carmen de la Sălciua,  pe pagina sa de Instagram.

Fanii artistei și-au dat semana imediat că mesajul îi este destinat mamei Geta, care în urmă cu câteva zile a pus la îndoială faptul că Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș vor avea o căsnicie de lungă furată.

”Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin”, a declarat mama Geta pentru FANATIK.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost căsătoriți în urmă cu mulți ani însă relația celor doi nu a durat până la adânci bătrâneți și în ciuda tuturor eforturilor mamei Geta, cei doi au ajuns la divorț.

Chiar dacă i-a fost greu să accepte despărțirea celor doi, mama Geta a reușit în cele din urmă să treacă peste însă nu o poate ierta pe fosta sa noră.

Citește și Carmen de la Sălciua, lună de miere cu peripeţii. Probleme pentru cântăreaţă şi pentru soţul ei