Carmen Grebenișan a crezut că va fi părăsită de soț, în timp ce era la Survivor: „Mă gândeam că își reface viața”

Carmen Grebenișan a crezut că va fi părăsită de soț, în timp ce era la Survivor. Este una dintre persoanele care au ajuns în finala show-ului filmat în Republica Dominicană și chiar dacă nu a câștigat premiul cel mare, s-a cu ceva bănuți, pentru că ar fi fost una dintre cele mai bine plătite vedete.

09 iun. 2023, 12:17
Carmen Grebenișan a crezut că va fi părăsită de soț, în timp ce era la Survivor: „Mă gândeam că își reface viața”
Carmen Grebenișan a crezut că va fi părăsită de soț

Carmen Grebenișan a crezut că va fi părăsită de soț, deoarece a stat destul de mult timp în concurs, mai exact cinci luni de zile. În timp ce se afla în această experiență, influncerița și-a făcut tot felul de gânduri, mai ales vizavi de soțul ei, Alex Militaru, care a așteptat-o acasă.

Citește și: Carmen Grebenișan de la Survivor, pusă la zid de Cătălin Măruță: ”Au plătit mai bine la Antenă sau la PRO TV?”

Carmen Grebenișan a crezut că va fi părăsită de soț

Blondina se gândea că partenerul ei o va uita și își va găsi pe altcineva, iar asta o întrista foarte tare. Deși are mare încredere în el, Carmen Grebenișan mărturisește că acest lucru era posibil să se îndrăgostească de altcineva, mai ales că în tot acest timp nu comunica deloc cu el sau orice alt membru al familiei.

Nu mi-a fost deloc ușor. Am avut gândul ăsta, deși eu am încredere în el și el are încredere în mine. Stăteam și mă gândeam dacă mă mai iubește. E foarte ciudat. La un moment dat, după ce trec mai multe luni, mai ales dacă nu câștigi șansa de a comunica, ajungi să îți faci tot felul de scenarii.

Ajungi să lucreze mintea. Te autosabotezi, ăsta e termenul. Eram conștientă de ce fac, dar parcă nu puteam să mă opresc din a mă gândi la aceste lucruri.

Gândul meu era că a trecut ceva timp, că fără să își dea seama Alex s-a apropiat de alte persoane, că și-a creat un alt cerc de prieteni, că și-a găsit persoane noi, iar eu dacă am lipsit din peisaj, în mod involuntar uiți de persoana aceea.

Mă gândeam deja că își reface viața, însă totodată mă încurajam și ziceam că o să fiu ok, că eu îmi asum că am plecat. Exista și riscul ăsta. Stai departe de om de câteva luni, era posibil orice. Nu știam cum o să fie genul acesta de experiență. (…)”, a spus Carmen Grebenișan în podcastul lui Cătălin Măruță.

La rândul său, soțul vedetei spune că și el s-a luptat cu aceleași gânduri și că simte că acum relația lor e mai puternică, fiind convins că experiența Survivor le-a întărit legătura.

Într-adevăr, eu am avut noroc să o văd, dar nu stiu, mă gândeam că poate îi place viața de acolo, că poate se îndrăgostește. (…) Noi ne știam limitele, chiar dacă gândurile vin și pleacă. Prima întrebarea a fost dacă ne mai iubim, ne-am întrebat reciproc.

Când s-a întors era prea calmă, nu înțelegeam ce se întâmplă, nu îmi dădeam seama ce se întâmplă cu nevasta mea. Experiența asta ne-a făcut foarte bine și sunt recunoscător pentru treaba asta. Ne-a întărit încrederea unul în celălalt. Dacă asta nu ne-a despărțit, nu știu ce poate să ne mai despartă”, a completat și Alex Militaru, soțul vedetei.