Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie: „M-a enervat. A avut un comportament evaziv, nu a zis lucrurilor pe nume”

Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie. Survivor România 2023 s-a încheiat, Dan Ursu a fost cel care a plecat acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu. Blondina a spus ce a scos-o din minți când a venit vorba de sportiv și nu s-a abținut de la declarații.

31 mai 2023, 23:03
Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie: „M-a enervat. A avut un comportament evaziv, nu a zis lucrurilor pe nume”
Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie

Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie. Influencerița a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România 2023. Oricine a ajuns cu ea la vot a părăsit competiția și asta pentru că a plecat de acasă având o comunitate imensă în online, care s-a mobilizat să o țină în concurs.

Probele sportive i-au dat bătăi de cap, luptând împotriva a doi bărbați, astfel că a ieșit pe locul trei. Acum, blondina are ocazia să vorbească pe larg despre ce a trăit în jungla dominicană în cele cinci luni.

Citește și: Șocant! Carmen Grebenișan primește o sumă colosală de bani de la PRO TV, depășindu-l pe Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023!

Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie

Carmen Grebenișan a vorbit despre fost comportamentul lui Ionuț Iftimoaie, care a fost de multe ori pus la zid și acuzat de falsitate. Astfel, blondina a explicat că acuzațiile care i-au fost aduse spotivului nu au fost nefondate. Finalista a susținut că sportivul nu era deloc asumat, iar acest lucru a enervat-o foarte tare.

Cred că a fost și evident, s-a văzut. Cel mai tare mă enervau persoanele care au un comportament evaziv și nu zic lucrurilor pe nume. Eu sunt o persoană care atunci când vede ceva zice. Și știam că și alții văd și întrebam: ‘Ionuț, vezi și tu ce văd și eu?”’, a spus Carmen Grebenișan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Carmen Grebenișan a declarat că și-ar fi dorit ca sportivul să ia atitudine în tabăra Faimoșilor de la Survivor. „Nu e problema mea acum. Nu știu dacă tu vezi…’. Și i-am zis: ‘Ionuț, zi! Ești de acord cu ce văd eu?’. ‘Că eu nu sunt în măsură să văd nu știu ce’.

Apoi eu îl întrebam când eram numai noi: ‘Îmi spui Ionuț? Tu ești de acord cu ce face DOC? De ce nu îl susții să nu se ducă în direcția asta? Îl vezi că e un om rău. De ce nu îi zici și tu? Poate pe tine te ascultă’. El zicea: ‘Că nu e problema mea, că este un om matur. Eu i-am zis în felul meu, cred că a fost de ajuns’”, a mai spus Carmen Grebenișan.

Totuși, influencerița a spus că în ciuda comportamentului evaziv de la Survivor, Ionuț Iftimoaie a fost o persoană ok. „Nu m-a enervat persoana, ci tipul de comportament. O persoană anume nu mă poate enerva 100%.

Doar o reacție sau un comportament. În rest, el a fost un om exemplar, adică era un om care susținea pe toată lumea, era bun, nu pot să zic că m-a enervat. Doar atunci când trebuia să zică lucrurilor pe nume nu zicea și pe mine mă enervează chestia asta”, a încheiat finalista.