Carmen Grebenișan de la Survivor, pusă la zid de Cătălin Măruță: ”Au plătit mai bine la Antenă sau la PRO TV?”

Carmen Grebenișan a uimit întreaga țară, după ce a reușit să se califice în finala Survivor România 2023. Recent, blondina a fost luată la întrebări de Cătălin Măruță care a vrut să afle cât mai multe detalii despre experiența influenceriței din Republica Dominicană, dar și dacă a Antena 1 a plătit-o mai bine decât PRO TV.

07 iun. 2023, 17:28
Carmen Grebenișan de la Survivor, pusă la zid de Cătălin Măruță: ”Au plătit mai bine la Antenă sau la PRO TV?”
Carmen Grebenișan de la Survivor, pusă la zid de Cătălin Măruță

Carmen Grebenișan de la Survivor, pusă la zid de Cătălin Măruță. Fosta finalistă Survivor România care a participat alături de Alina Ceușan într-un sezon Asia Express, la Antena 1, a făcut comparație între cele două concursuri.

Citește și SURVIVOR ROMÂNIA 2023. Ce se întâmplă în Dominicană cu concurenții care fumează. Ștefania Stănilă dezvăluie experiențele fumătorilor în competiție

Carmen Grebenișan de la Survivor, pusă la zid de Cătălin Măruță

Iar acest lucru i-a stârnit curiozitatea lui Cătălin Măruță care a întrebat-o imediat cine i-a dat mai mulți bani, Antena 1 sau PRO TV.

„Unde ai câștigat mai mulți bani, la Survivor sau la Asia?”, a întrebat imediat Cătălin Măruță. „Mai mulți bani am câștigat după”, a declarat Carmen.

Măruță a insistat: „După Asia sau după Survivor? Unde au plătit mai bine, la Antenă sau la PRO TV?”. „Stai puțin, că eu lucrez cu agenție. Au procentul lor, îți dai seama. Se ocupă de toate proiectele mele și sunt mulțumită de ei, de Global Records”, a declarat Carmen Grebenișan, în podcastul „Acasă la Măruță”, potrivit FANATIK.

Influencerița a afirmat că, de obicei, cele mai mari sume de bani au venit după ce emisiunile la care a participat s-au încheiat. Mai mult, vedeta a dezvăluit că contractul ei cu postul de pe Pache Protopopescu a fost negociat de către firma care a ales să o reprezinte, iar un procent din câștigurile sale au mers către managerii ei.

Mai mult, Carmen a subliniat că experiența de la Survivor a fost mai grea decât cea de la Asia Express.

”La Survivor (n.r.: a fost mai dificil). A fost mai greu pentru că e de cursă lungă și e mai mult joc psihologic”, a spus Carmen Grebenișan

De asemenea, blondina a menționat că foarte mulți concurenți au fost stresați pe parcursul competiției din cauza banilor.

„Multă lume a fost stresată, în timpul show-ului… Am văzut că se vorbea despre sumele de bani (n.r.: care se câștigă). Toată lumea fugea după bani, până și din clanul Faimoșilor. Discutau mult, ce sume, când se face plata… Eu am întrebat: `măi, oameni buni, da voi chiar ați venit doar pentru bani`? N-ai nicio șansă să ajungi în față dacă ai venit doar pentru asta”, a afirmat Carmen Grebenișan de la Survivor.

Citește și Dan Ursa, dezvăluiri incendiare despre cele mai grele momente de la Survivor România. ”Le-am simțit constant lipsa”