Cine va fi câștigătorul de la Survivor România 2023. Marea finală a competiției se apropie

Iată ce se va întâmpla în ediția de luni, 15 mai, la Survivor România. Concurenții vor lupta în Jocul pentru Recompensă.

15 mai 2023, 21:21
Cine va fi câștigătorul de la Survivor România 2023. Marea finală a competiției se apropie
Survivor România 2023

În această seară, la PRO TV, se difuzează o nouă ediție Survivor România. De această dată concurenții vor lupta în Jocul pentru Recompensă, premiul constând într-o excursie de vis.

Survivor România se apropie de marea finală

Marea finală este tot mai aprope, iar cei șase concurenți rămași luptă din răsputeri pentru a câștiga marele premiu. Penultima săptămână din concurs începe cu un Joc de Recompensă. Miza acestuia constă într-o excursie în Columbia, cu avionul, cazare la hotel, dar și mese la restaurant și plimbări.

Citește și: Anunțul făcut de prezentatorul Survivor România despre foștii concurenți: ”Vă mărturisesc că veți simți cum emoțiile vor atinge noi cote”

„Sunt super concentrată azi. Ne apasă sentimentl că ne gândim la acasă. E momentul să tragem foarte tare”, spune Carmen Grebenișan la Jocul de Recompensă.

Andreea Moromete a ratat șansa de a ajunde în finală, după ce în ediția de miercurea trecută a fost eliminată prin votul publicului. Chiar dacă deținea simbolul imunității, concurenta a decis să nu se folosească de el și i l-a pasat mai departe Alexandrei Porkolab.

„E bine că gata, s-au dus emoțiile alea. Le mulțumesc oamenilor pentru voturi. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din asta. Așa ca de plecare, vreau să fac un cadou cuiva.

E un cadiu foarte special. Vreau să-i las unei mămici, așa cum luptă ea pentru fetița ei, așa am luptat eu pentru nepoțica mea. Am la mine simbolul imunității ascunse. Dacă-mi permiteți, o să i-l dau. Scopul meu în competiția asta a fost să demasc oamenii. Îl aveam și la nominalizare”, a spus Moromete, înainte de a pleca acasă.

Citește și: O nouă lovitură pentru Războinici! Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România, după ce s-a faultat singură

Cei rămași în comeptiție vor dezbate eliminarea colegei și decizia acesteia de a renunța la imunitate.

„Parcă are sens reacția ei”, spune Andrei Krișam, pe când Alexandra va recunoaște că a fost surprinsă de gestul Andreei: „Nu m-am așteptat să mi-l dea mie. Mă simt norocoasă”.

„Singura mea dorință a fost să rămân cu Ștefi și cu Carmen”, mai spune Krișan, dând de înțeles că strategia lor a funcționat.

Simbolul imunității se află la celălalt grup, așa că Consiliul de Nominalizare, care va fi difuzat în ediția de mâine seară, va complica puțin lucrurile pentru Faimoși. Ediția din această seară poate fi urmărită la PRO TV sau pe VOYO, de la ora 21.30.

Marea finală Survivor România 2023 va avea loc miercuri, 24 mai, când vom afla cine este câștigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro.