Carmen Grebenişan, îngrijorată pentru starea ei de sănătate: „Mi-a căzut o mare parte din păr, mi-au amorţit mâinile şi picioarele”

Carmen Grebenişan a povestit zilele trecute pe reţelele de socializare că are nişte probleme de sănătate şi vrea să facă nişte investigaţii în acest sens. Toată îngrijorarea a venit după ce i-au amorţit mâinile, picioarele şi i-a căzut o mare parte din podoaba capilară.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 15:45
Carmen Grebenişan, îngrijorată pentru starea ei de sănătate: „Mi-a căzut o mare parte din păr, mi-au amorţit mâinile şi picioarele”

În video-ul respectiv, blondina a spus că are lipsă de fier în organism și a dorit mai multe investigații medicale. Nu știu de ce am avut căderea asta, dar mi-au amorțit mâinile, mi-au amorțit picioarele, mi-erau reci, transpirație, m-am simțit foarte slăbită. Dificultăți de respirație și din câte am înțeles e o lipsă de fier că din cauza asta mi-a și căzut o mare parte din păr. Voiam să văd ce am. Vreau să fac analize și nu reușesc să mă programez. M-am enervat și m-am pus să alerg, spunea ea zilele trecute.

Citeşte şi: Flirt între Carmen Grebenişan şi Florin Ristei: „Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!”

După ce a părăsit Asia Express, Carmen Grebenişan s-a pozat goală

Carmen Grebenişan, împreună cu prietena ei cea mai bună, Alina Ceuşan, au făcut o echipă pe cinste la Asia Express. În ediția 28 din seoznul 3 al emisiunii, cele două blonde au fost eliminate.

Deşi nu se aşteptau să reziste şi să ajungă atât de departe în competiţie, Alina şi Carmen sunt extrem de maândre de ceea ce au realizat şi se bucură de faptul că au avut oportunitatea să participe la cea mai tare experienţă, aşa cum chiar ele au numit-o.

După episodul în care cele două au părăsit emisiunea, Carmen Grebenișan a postat un mesaj emoționant pe reţelele de socializare, însoţit de o imagine extrem de sexy, s-a pozat goală în cadă. (Vezi AICI imaginea)

A fost una dintre cele mai frumoase experiente la care am reusit sa participam vreodata in viata noastra. Este ceva de nedescris… Suntem cele mai norocoase, chiar daca drumul comorilor se incheie pentru noi aici. Suntem foarte recunoscatori intregii echipe si ii felicitam pentru aceasta productie impecabila, Jos palaria @asiaexpressromania !! Le dorim succes in continuare colegilor!

Am fost o adevarata familie acolo. Sunteti minunati, toti, si toata lumea care ne-a sustinut drumul pe care l-am parcurs pana acum! #TEAMACCG FOREVER

Multumim tuturor sustinatorilor!”, a scris Carmen.