Vestea momentului în showbiz. Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. Ce bunuri au de împărțit cei doi

Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. Este vestea momentului în showbiz, mai ales că, recent, vedeta declara faptul că este foarte fericită în relația ei și nu există discuții despre despărțire, chiar dacă au mai fost momente delicate, ca în orice cuplu.

27 sept. 2023, 11:29
Vestea momentului în showbiz. Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. Ce bunuri au de împărțit cei doi
Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. La mijlocul verii, un scandal izbucnea între amanta lui Alex Asharaf și vedetă, sfârșind cu intervenția poliției și o amendă de 2.300 de lei. La vremea aceea, bruneta susținea că nu are probleme în căsnicie, ba din contră, totul mergea foarte bine în relația amoroasă.

Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”, spunea Oana Zăvoranu.

Citește și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe: „L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea, veneam acasă la 6 dimineața”

Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf

Ei bine, se pare că lucrurile nu erau atât de bune în relația lor, pentru că, într-un final, cei doi au ajuns la divorț. Potrivit Cancan.ro, Alex Ashraf este cel care a decis să se despartă de Oana Zăvoranu. Mai mult, ar fi părăsit căminul conjugal și s-ar fi mutat deja cu amanta.

Povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final, așa că averea trebuie împărțită la notar. Chiar dacă bunurile sunt luate cu banii moșteniți de la Mioara Zăvoranu, iar moștenirea, prin lege, nu se împarte, când a cumpărat clinica medicală, Oana a decis să-i dea și iubitului acțiuni, făcându-l, astfel, proprietar.

Foștii parteneri vor avea de împărțit clinica, dar nu și alte bunuri pentru că are sechestru din cauza datoriilor la stat și la terți furnizori, potrivit sursei menționate mai sus.