Carmen Harra, previziuni terifiante despre conflictul din apropierea României. „Situaţia o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina”

Carmen Harra a făcut dezvăluiri dramatice despre conflictul dintre Ucraina și Rusia care ar putea influenţa şi soarta României. Vedeta cunoscută ca psiholog și terapeut în Statele Unite susţine că atacarea Ucrainei este un "plan mai vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare".

22 ian. 2022, 10:54
Carmen Harra, previziuni terifiante despre conflictul din apropierea României. „Situaţia o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina”

Carmen Harra a vorbit despre războiul iminent dintre Rusia şi Ucraina în cazul căruia „implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte”.

„Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el… Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța…

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.

Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație șamd”, a explicat Carmen Harra, potrivit Antena3.

Citeşte şi: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2022: „Derivă economică mondială, foamete şi revolte”

Ce spune Carmen Harra despre finalul pandemiei de coronavirus. „Consecințele sunt dramatice, iar inflația este fără precedent”

Carmen Harra susţine că criza provocată de pandemia de COVID-19 ne va afecta şi în următorii ani.

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra.

”Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri.

Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea”, a mai menţionat Carmen Harra.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 22 ianuarie. A treia zi cu aproape 20.000 de noi cazuri COVID. 48 de persoane infectate au murit


loading...
Partenerii noștri