Carmen Tănase, profund afectată de moartea lui Alexandru Arșinel. „În ultima perioadă s-a chinuit extrem de rău”

Carmen Tănase, colegă de breaslă cu regretatul Alexandru Arșinel, șocată la aflarea veștii trecerii acestuia în neființă.

30 sept. 2022, 10:08
Carmen Tănase, profund afectată de moartea lui Alexandru Arșinel. „În ultima perioadă s-a chinuit extrem de rău”

Moartea marelui actor Alexandru Arșinel a șocat o lume întreagă. Acesta a murit joi seară, iar, de atunci până în prezent, tot mai multe persoane și-au exprimat regretul față de pierderea acestuia.

Actrița Carmen Tănase a fost șocată atunci când a primit vestea. Aceasta a aflat de decesul actorului chiar de la jurnaliști, atunci când au contactat-o pentru a primi o reacție din partea ei.

„A murit? Acum? Ce să zic… ufff… ce poți să zici, îmi pare extraordinar de rău că a murit… Dumnezeu să-l odihnească!”, citează Fanatik.

Carmen Tănase a subliniat, cu regret, suferința pe care „montrul sacru al teatrului românesc”, așa cum i se spunea actorului”, pe care acesta a trăit-o în ultimii ani din viață. Actrița a mai spus și că Alexandru Arșinel, alături de regretata Stela Popescu, au fost și vor rămâne unii dintre cei mai mari actori de comedie.

„În ultima perioadă, s-a chinuit extrem de rău, a fost foarte bolnav… Un mare actor de comedie, el și cu Stela Popescu”, a adăugat Carmen Tănase.

Citește și: Ultima dorinţă a lui Alexandru Arşinel. „Despre mine, peste ani și ani, aș vrea să se știe un singur lucru!” VIDEO

Cauza decesului lui Alexandru Arșinel

Vestea morții actorului a fost dată chiar de familia lui. Acesta a fost foarte slăbit în ultimul timp, având probleme grave de sănătate.  Alexandru Arșinel era internatde o săptămână la Terapie Intensivă la Spitalul Universitar din București.

Actorul s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Acesta va fi condus pe ultimul drum în zilele ce urmează și va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, unde în 2014 și-a cumpărat un loc de veci.

Citește și: Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare înainte de tragerea cortinei: „Noi, românii, iubim morţii”