Carrie Symonds, logodnica premierului britanic Boris Johnson, a născut un băieţel

Logodnica premierului britanic Boris Johnson, Carrie Symonds, a dat naştere unui băiat, potrivit Press Association (PA), relatează Reuters.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 09:01
Carrie Symonds, logodnica premierului britanic Boris Johnson, a născut un băieţel

Atât mama, cât şi copilul se simt bine. Copilul lui Boris Johnson şi al lui Carrie Symonds s-a născut la un spital din Londra, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al cuplului, relatează CNN.

Citeşte şi: A apărut testul care îţi spune dacă eşti imun la COVID-19! Marea Britanie a comandat deja 50 de milioane de teste

Johnson nu vrea să rişte un nou ”vârf” al epidemiei Covid-19

Premierul britanic Boris Johnson a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, în faţa numărului 10, pe Downing Street, că Guvernul nu poate preciza încă felul în care vor fi implementate modificări în politica izolării din cauza noului coronavirus sau cât de rapid, îndemnându-i pe britanici să continue să respecte izolarea şi apreciind că ţara va ieşi mai puternică din această criză, relatează BBC News.

Pur şi simplu nu putem spune cât de repede sau de încet şi nici măcar când anume vor fi făcute aceste schimbări. Guvernul va spune mult mai multe despre aceste lucruri în zilele următoare. Aceste decizii vor fi luate cu un maximum posibil de transparenţă”, a declarat el.

Johnson s-a întors la serviciu luni, în contextul unei presiuni aprige în vederea prezentării unei strategii cu privire la o ieşire din izolare şi unor răspunsuri la lipsa testelor în Regatul Unit.

Citeşte şi Masacru neelucidat. Nouă persoane, între care şi doi copii, au fost ucise în apropiere de Beirut

El a avertizat că Regatul Unit se află într-un punct de ”risc maxim” din cauza noului coronavirus, în prima sa conferinţă de presă, după ce s-a vindecat de covid-19.