Dansul pentru mire a devenit viral pe TikTok. Şi Nicole Cherry a dansat alături de ea: „Asta mi-am dorit dintotdeauna”

Dansul pentru mire a devenit viral pe TikTok. Această platformă este deja cunoscută pentru multe din momentele cele mai urmărite, video-urile ajung cu uşurinţă la milioane de oameni, care nu doar apreciază, ci şi refac întreaga scenă.

23 iul. 2022, 20:02
Dansul pentru mire a devenit viral pe TikTok. Şi Nicole Cherry a dansat alături de ea: „Asta mi-am dorit dintotdeauna”
Dansul pentru mire a devenit viral pe TikTok

Dansul pentru mire a devenit viral pe TikTok.  Paula Avasiloaie, sora cunoscutei interprete de muzică de petrecere Mălina Avasiloaie, a avut o nuntă spectaculoasă.

Citeşte şi: La ce alimente a renunțat Nicole Cherry ca să aibă din nou 48 de kilograme. Artista a ajuns foarte repede la greutatea dinaintea nașterii

Dansul pentru mire a devenit viral pe TikTok

Un video în care tânăra dansează în fața mirelui, alături de prietenele ei, printre care și Nicole Cherry, a adunat nu mai puțin de 1,7 milioane de vizualizări pe TikTok, în doar câteva zile.

Asta mi-am dorit dintotdeauna. La nunta mea să dansez cu fetele și să-i fac o surpriză lui Alex. Repetiții la ore târzii, pe ascuns, strecurate în programul aglomerat al celei care a înțeles exact ce vreau de la acest moment și a creat o coregrafie superbă @aura.vidroiu, te iubim pentru toată energia, iar de acum avem treabă la fiecare nuntă. It’s a promise”, a scris tânăra pe reţelele de socializare.

@malina.avasiloaie Cel mai tare dans surpriza♥️ #nunta #viral #trending #trend #carmenchindris #florinsalam #iubire ♬ sunet original – malina.official

Mălina Avasiloaie, însărcinată în 9 luni, nu a ratat ocazia să cânte și să danseze la nunta surorii ei, iar videoclipul a adunat 1,2 milioane de vizualizări pe TikTok.

@malina.avasiloaie Asa se danseaza insarcinata in 9 luni🤣 #viral #trending #trend #funny #nunta #amuzant #haha #razi #gravida #viral #pentrutine ♬ sunet original – malina.official

Cele două surori, Paula și Mălina, sunt prietene bune cu cântăreața Nicole Cherry. Toate s-au căsătorit anul acesta.

Nicole Cherry şi-a revenit complet după sarcină

La jumătate de an de când a devenit mamă, artista a ajuns şi în faţa ofiţerului de stare civilă în aceeaşi zi în care şi-a creştinat fetiţa, pe micuţa Anastasia.

Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam. Şi nu ne oprim aici.

La o săptămână după ce am născut, mai aveam de dat jos vreo cinci kilograme – adică fix acele kilograme pe care le-am acumulat pe lângă sarcină. Iar acum, la şase luni de la naşterea ei, pot să spun că mi-am revenit complet.

Sunt mici chestii care, oricum, se schimbă în momentul în care devii mamă, corpul trece prin nişte schimbări. La mine, schimbările au fost bune, nu mă plâng, şi mi-am şi revenit repede.

Mi-am dorit să-mi revin repede şi am avut grijă şi în sarcină să am o alimentaţie sănătoasă – în primul rând, pentru Anastasia şi, ulterior, să mă ajute şi pe mine, să nu-mi fie greu să revin la greutatea iniţială„, a declarat Nicole Cherry, pentru Okmagazine.ro.