CASTIGATOR ASIA EXPRESS: Dragonul s-a jucat cu nervii finaliştilor. Cine a rămas în cursa pentru premiul de 30.000 de euro

Doar 600 de kilometri ne mai despart de punctul final, iar probele au fost din ce în ce mai grele. Cine a rezistat şi cine pleacă acasă?!  

RomaniaTV.net
27 mart. 2018, 20:11
CASTIGATOR ASIA EXPRESS: Dragonul s-a jucat cu nervii finaliştilor. Cine a rămas în cursa pentru premiul de 30.000 de euro

CASTIGATOR ASIA EXPRESS: Prima echipă care ajunge la templu este cea formată din Raluka şi Ana, iar Liviu şi Andrei sunt pe locul al doilea.

Pentru că noua regulă spune că ultimii care ajung sunt în pericol de eliminare, Vica şi Daniela depind de DRAGON. Să fie ROŞU sau VERDE?!

Dragonul din cutia neagră a fost VERDE, spre dezamăgirea Vicăi. „Nu mai pot, nu mai rezist… Sincer. Eu realizez că suntem foarte aproape de finală, dar sunt şi realistă. Îmi dau seama că totul depinde de noroc””, spune concurenta.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2018: S-au decis finaliştii, cine a plecat acasă înainte de ultima etapă. Surpriză mare!

Lupta pentru MARELE premiu de la „Asia Express”, pe ultima sută de metri! Vica Blochina: „Simt că am luat-o pe arătură. Pierd curentul”

În schimb, fericită că a câştigat meciul de box, Daniela Crudu lasă ruşinea la o parte şi începe să cânte o manea pe care o dedica celorlalţi concurenţi.

Au rămas doar trei echipe în cursă și fiecare va lupta aprig pentru a ajunge cât mai aproape de premiul de 30.000 de Euro: cine va rezista presiunii acestei competiții și cine va ceda pe ultima sută de metri ramane de vazut.