Câştigător iUmor 2022. Surpriză uriaşă, cine a plecat acasă cu marele premiu! VIDEO

Finala iUmor, sezonul 12 a fost una incendiară, iar cele mai mari emoții s-au dezlănțuit atunci când cei 5 finaliști au așteptat pe scenă rezultatul final.

23 mai 2022, 09:31
Câştigător iUmor 2022. Surpriză uriaşă, cine a plecat acasă cu marele premiu! VIDEO

Câştigător iUmor 2022. Mihai Radu este marele câștigătorul sezonului 12 iUmor! După ce Dan Badea și Șerban Copoț, prezentatorii iUmor, au dat start vot, telespectatorii au avut la dispoziție 20 de minute pentru a-și vota favoritul.

Atunci când au spus numele concurentului câștigător, publicul a fost în extaz, iar lui Mihai Radu nu i-a venit să creadă. Acesta a declarat că întreaga sa participare la iUmor a fost un adevărat vis.

„Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro. Vă mulțumesc din suflet. Victorie”, a spus Mihai Radu plin de entuziasm.

Câştigător iUmor 2022. Finala sezonului 12 iUmor, difuzată duminică, 22 mai, la Antena 1, îl va avea ca invitat special pe Micutzu. Prezentatorul România are Roast revine pe scena iUmor pentru a bucura jurații și publicul cu un moment special de stand-up. Câștigătorul show-ului de divertisment va primi marele premiu în valoare de 20.000 euro sub forma unui cec.

Îndrăgita câștigătoare a sezonului 8 de iUmor a revenit pe scena care a consacrat-o cu un animal de companie… total neobișnuit- un țap.

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de stand-up din România, Micutzu, revine pe scena iUmor ca invitat special al finalei sezonului 12.

Cosmin Nedelcu va face show duminică la iUmor cu un moment special de stand-up. „Ne bucurăm de fiecare data când Micutzu vine la iUmor”, a spus Delia încântată.

Diana Şoşoacă, ironizată la iUmor. Cum a fost „vaccinată” pentru a obţine certificatul. „Verde nu am, dar am unul roz foarte drăguț” VIDEO

„Marea finală trebuia să aibă un invitat special pe măsură”, a adăugat Dan Badea. Cel de-al patrulea jurat al marii finale iUmor, Mihai Petre, a comentat la rândul său venirea lui Micutzu spunând: „Mi se pare un artist foarte talentat și m-am bucurat să îl văd pe scenă”.

Telespectatorii iUmor pot vedea momentul lui Micutzu, duminică, începând cu ora 20.00, la Antena 1.

Duminică, pe scena iUmor au urcat și finaliștii sezonului 12.

Scuze Noi, Claudia Amuzică, Eduard Moise, Vlad Barbu, Dragoș Stan, Emanuel Doduț, Emanuel Bighe, Darisian Ștefan Luncanu, Roxana Chiperi, Zsolt Rosznai, Rikito Watanabe, Radu Giurcă și Mihai Radu vor încerca să convingă publicul că merită premiul de 20.000 de Euro și titulatura de câștigător iUmor.

O nouă lovitură pentru Mihai Bendeac, după ce a fost filmat beat. Ce sancţiuni riscă juratul de la iUmor
Cum poți vota câștigătorul iUmor 2022
Jurații iUmor au ales ultimul finalist, pe Mihai Radu, în semifinala iUmor. În Finala iUmor, însă, lucrurile vor sta diferit. Publicul va alege câștigătorul iUmor sezonul 12 prin SMS. Tot publicul a votat și căștigătorul fiecareia dintre cele 12 ediții, mai puțin ediția 13, care a reprezentat semifinala, unde cei patru jurați iUmor au ales încă un finalist.

 

Numerele pe care aceștia le vor prezenta în finală vor fi votate de jurații iUmor prin intermediul tabletelor și doar concurenții care primesc 3 X LIKE vor putea intra la votul publicului.