Câştigător Românii au talent 2022. Cine sunt X-treme Brothers, băieţii acrobaţi şi cu musculatura bine definită, după care Andra e topită: „Noi, ca femei, ne uităm la toate aspectele”

X-treme Brothers au reuşit să-i impresioneze pe cei patru juraţi în semifinalele Românii au talent cu un număr de echilibristică fără cusur.

26 mai 2022, 16:00

Câştigător Românii au talent 2022. Coman Laurențiu (34), Coman Valentin (35) și Dobre Ionuț (31) lucrează împreună de 15 ani, fiind pasionați de lucruri extreme, așa cum și-au denumit ulterior și trupa. Fraţii Laurenţiu şi Valentin l-au cunoscut pe cel de-al treilea membru al echipei în 2002. La acel moment, cei trei concurau la battle-uri de break dance în trupe rivale. În 2009 s-au apucat de acrobații. Numerele lor sunt inspirate de pe internet.

Pasiunea a apărut acum 20 de ani, când am început să dansăm breakdance, fiind și momentul când am început să practicăm acrobațiile. 3 ani mai târziu l-am întâlnit pe Ionuț și am format o echipă. Ulterior, în 2009 am început să lucrăm pentru prima dată numărul de mâini în mâini„, a declarat Laurenţiu într-un interviu pentru click.ro

Câştigător Românii au talent 2022. Andra, singura femeie din juriu, topită după cei trei băieţi: „Noi ca femei, da, ne uităm la toate aspectele”

Însă, în finala Românii au talent, băieţii vor veni cu idei originale. Pregătesc un număr pe care nu-l mai face nimeni din lume.

În cea de-a doua semifinală a show-ului de talente, care a avut loc pe 20 mai 2022,  X-treme Brothers au urcat pe scena show-ului de talente fără tricou, îmbrăcați în salopete de lucru albastre. Și pentru că Andra a purtat şi ea o rochie de aceeași culoare, Pavel Bartoș a invitat-o să vorbească prima. Prezentatorul a glumit și a spus că, în lipsa lui Cătălin Măruță, artista s-a asortat intenționat cu cei trei concurenți.

Citeste si Câştigător Românii au talent 2022, Ana-Maria Mircea. Andi Moisescu: „M-ai năucit!”

Andra, pentru că albastru la albastru trage. Plus că nici n-a venit Măruță astăzi, să te lase…”,  a spus Pavel Bartoș.

În replică, Andra a amintit ca data trecută când s-au întâlnit, ea s-a declarat sora lor: „Păi n-am zis eu în preselecții că sunt sora lor? V-ați ales numele foarte bine, extrem de bine, pentru că sunteți extrem de buni. Lăsând glumele la o parte, eu am văzut reacția băieților. Noi ca femei, da, ne uităm la toate aspectele„, a spus Andra.

Am rămas cu gura căscată. Băi băieți, sezațional. Un număr uluitor„, a fost părerea lui Bobonete.

Citeste si Câştigător Românii au talent 2022: Raisa Radu, fata care cântă cu tot sufletul, show total în finala Românii au talent