Câştigător „Splash! Vedete la apă!” 2022, surpriză uriaşă, nimeni nu a pariat pe acea săritură!

Iată că cea de-a cincea ediție de la Splash! Vedete la apă, sezonul 5, și-a ales câștigătorii. A fost o surpriză mare când s-a aflat că doi dintre concurenți au ieșit la egalitate, iar în marea finală a săptămânii vor merge 3 concurenți.

20 aug. 2022, 08:15
Câştigător „Splash! Vedete la apă!” 2022, surpriză uriaşă, nimeni nu a pariat pe acea săritură!

Câştigător „Splash! Vedete la apă!” 2022 Fanii emisiunii Splash! Vedete la apă s-au bucurat de încă o ediție plină de săriuri în apă spectaculoase, de momente de umor și de voie bună. Însă acest episod a ajuns la final, iar competiția și-a ales câștigătorii din această zi.

Cei trei finaliști de astăzi de la Splash! Vedete la apă au fost Tavi Clonda, Doinița Oancea și Florin Pastramă, însă doar doi vor fi cei care vor merge mai departe în finala săptămânii. După ce au mai avut de făcut încă o săritură, punctajul celor doi în clasament s-a schimbat.

Maria Constantin, clipe de panică la Splash! Vedete la apă. I s-a făcut rău când se pregătea să sară în bazin

În urma voturilor primite de la jurați, locul II a fost ocupat de către Doinița Oancea, actrița care a plecat acasă cu suma de 1500 de lei, dar care va reveni în finala săptămânii, atunci când se va pune la bătaie un alt premiu important.

Vedeta susține că nu-i vine să creadă că a putut să ajungă în finala săptămânii, mai ales că nu știa să înoate, dar i se pare incredibilă evoluția sa. ”Cum e să treci de la nu știu să înot, la finala săptămânii”, a spus Doinița Oancea emoționată la Antena 1.

Florin Pastramă a trebuit să o împace pe Brigitte care s-a supărat pe el că nu a ascultat-o și că a fost mândru. „Am vrut să sar de mai sus, dar Bobo mi-a zis nu. O să sar de la 10 când va fi”, spune Florin Pastramă. „Pe mine mă deranjează enorm că a vrut să o facă de la 5, că mândria stă înaintea căderii. Ți-am zis să sari de la 3”, spune Brigitte Pastramă.

„În seara asta dorm cu câinele”, spune Florin Pastramă. „Du-te și împac-o pe Brigitte că e rău”, îi spune Răzvan Fodor.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

Câştigător Splash! Vedete la apă. Cine a intrat în posesia marelui premiu de 10.000 de euro

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.