Castigator Survivor România 2020. Cine este la un pas să câştige titlul de „cel mai bun supravieţuitor”

Castigator Survivor România 2020. Reality-ul prezentat de către Dan Cruceru se apropie de final. Jocurile de imunitate individuală au început și în competiție au mai rămas doar 7 concurenți: 3 fete și 4 băieți.

RomaniaTV.net
13 mai 2020, 07:32
Castigator Survivor România 2020. Cine este la un pas să câştige titlul de „cel mai bun supravieţuitor”

Castigator Survivor România 2020. În ediția de luni seară, chiar înainte de începerea jocului, echipa Faimoșilor s-a distrat pe cinste. La inițiativa lui Ghiță, Elena Ionescu a imitat-o pe Grațiela. Aceasta a stârnit hohote de râs din partea întregii echipe a Faimoșilor.

Auzi, hai, imit-o pe răposata cum râdea”, a propus Ghiță.

Citeşte şi: Scandal uriaş, cine a fost nominalizat la eliminare

În cadrul competiției Survivor România au avut loc jocuri dramatice. Concurenții au avut de înfruntat și problemele fizice.

Câștigătorii jocurilor dramatice au fost doi concurenți din echipa Războinicilor și anume Lola și Emanuel. Ema a învins-o pe Emy, cea care a câștigat duminică în finală, evoluția Lolei fiind entuziasmantă. Emanuel l-a învins pe Ghiță.

Elena Ionescu la Survivor România

Elena Ionescu este concurenta de la Survivor România care a fost de foarte multe ori implicată în conflicte cu colegii. Ea este iubită de fani, dar cea mai detestată de către colegi.

Ea are cele mai multe nominalizări spre eliminare, dintre toți concurenții din cadrul competiției Survivor România. Nu a fost nici un consiliu, în care să nu fi fost nominalizată. Fanii au fost cei care au salvat-o de fiecare dată, fiind salvată de votul acestora, care se pare că iubesc felul de a fi al Elenei.

Citeşte şi: Mihai Onicaş a fost eliminat de la Survivor Romania 2020: „Trebuie să fii bărbat şi să pleci cu capul sus”

Ema de la Războinici, eliminată de la Survivor România

Trei nominalizati si un singur eliminat, aseara, la „Survivor Romania”. Emanuela Huruiala este concurenta care si-a luat ramas bun de la competitorii ramasi in Republica Dominicana, fiind concurenta cu cele mai putine voturi acumulate din partea publicului. Fosta razboinica s-a „duelat” pentru simpatia celor din fata micilor ecrane cu Cezar Juratoni, nominalizat de Iancu Sterp, concurentul care a obtinut imunitatea individuala, si Ghita Balmus, cel care a avut acelasi numar de voturi ca si Ema, din partea concurentilor.

Cu lacrimi in ochi, Ema a parasit consiliul de eliminare. „In niciun caz nu sunt lacrimi de tristete. Sunt foarte fericita ca am ajuns pana aici (…) Nu m-am asteptat sa ajung atat de departe si nu mi-a dat nimeni nicio sansa sa ajung pana aici„, a spus aceasta.

Survivor este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, iar concurenții sunt supuși unor teste extrem de grele. Pe lângă probele sportive pe care trebuie să le efectueze, aceștia sunt nevoiți să se descurce singuri și în ceea ce privește mâncarea.