CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe ei!

Semifinala Te cunosc de Undeva, cel mai iubit show al transformărilor, și-a adjudecat câștigătorii! Află care sunt cele patru echipe ce se duc direct în Marea Finală, care va fi difuzată pe 9 iulie 2022. Româniatv.net a aflat şi cine va obţine marele premiu.

09 iul. 2022, 19:45
CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe ei!

CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. S-a aflat cine va câștiga marea finală Te cunosc de undeva! Mai este foarte puțin până la marea finală a show-ului transformărilor de pe Antena 1, Te cunosc de undeva, deja s-au format echipele pentru showul în care se va acorda marele premiu. Florin Ristei era mare favorit înainte de începerea competiției. El face echipă cu Ilona Brezoianu, dar nu va reuși să câștige marele premiu, așa cum spera.

Cuza de la Noaptea Târziu își va adjudeca trofeul, împreună cu bunul său prieten, Emi. Cei doi au fost concurenți și la Asia Express și s-au clasat pe locul al doilea, deși mulți au considerat că ei sunt adevărații câștigători. Mihai Petre și Elwira Petre au ajuns atunci primii la Irina Fodor și au primit premiul în valoare de 30.000 de euro.

CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Emi și Cuza sunt marii câștigători ai finalei de la Te cunosc de undeva. Informația a fost publicată de contul de Instagram Viperele Vesele, care de fiecare dată a venit cu detalii precise de la showurile Antenei 1.

Mihai Petre a făcut parte din juriul Te cunosc de undeva, înlocuind-o pe Andreea Bălan, care a plecat ca și concurentă la America Express. Filmările acolo sunt în plină desfășurare și este de așteptat ca ea și Andreea Antonescu să ajungă până la final, ambele fiind generatoare de audiență.

Andreea Bălan, înlocuită la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Cine îi va lua locul la masa juriului
Florin Ristei a fost și el la Asia Express în trecut, împreună cu fratele său, dar nu s-a impus. Între timp, el a devenit una dintre vedetele de bază de la Neața cu Răzvan și Dani. În plus mai face parte și din juriul X-Factor, dar ținând cont că în ultimul sezon audiențele au fost destul de slabe, este posibil să apară schimbări și aici.

CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Care sunt cele patru echipe din Finala Te cunosc de Undeva!

Semifinala Te cunosc de Undeva!, cel mai iubit show al transformărilor, și-a adjudecat câștigătorii! Află care sunt cele patru echipe ce se duc direct în Marea Finală, care va fi difuzată pe 9 iulie 2022. Semifinala sezonului 17, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00 pe Antena 1, a debutat cu un duel între echipele Alexia & Dima și Emi & Cuza, care au fiecare câte două gale câștigate.

Emi și Cuza, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Alexia și Dima, Romică Țociu și Carmen Chindriș sunt echipele care se duc direct în Marea Finală Te cunosc de Undeva, din 9 iulie 2022.

Cele două cupluri de concurenți şi-au ales cele mai bune momente din galele de până acum, iar câștigătorul duelului a intrat direct în marea finală. Confruntarea a fost jurizată exclusiv de către juriul Te cunosc de undeva!. Votul final a fost al juriului în ceea ce privește duelul: Emi și Cuza.

Membru surpriză la Te cunosc de undeva. Vedeta care se alătură show-ului de la Antena 1
Clasamentul general de puncte este esențial pentru cuplurile participante, deoarece în lupta către un loc în marea finală, se pleacă cu punctele deja adunate pe parcursul celor opt ediții, la care se vor adăuga punctele adunate în semifinală.

La finalul ediției de astăzi, primele trei cupluri care au acumulat cele mai multe puncte, alături de echipa care a câștigat duelul, intră în marea finală și în cursa pentru premiul cel mare de 15.000€, care va fi donat în scop caritabil.

În această ediție și din partea ruletei concurenții au avut parte de o surpriză. Năstrușnica ruleta a ales pentru fiecare concurent o melodie, dintre propunerile venite chiar din partea lor.

Momentele concurenților au fost notate de juriu, ulterior colegii au acordat și ei cele cinci puncte, iar balanța a fost înclinată de votul publicului din platou. Astfel clasamentul final este:

LOCUL 1 – Ilona Brezoianu şi Florin Ristei

LOCUL 2 – Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim

LOCUL 3 – Carmen Chindriş şi Romică Ţociu

Ana şi Monica Odagiu

Maria Buză şi Paula Chirilă

Jazzy Jo şi Zarug

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu

 

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, plin de surprize mari
Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Te cunosc de undeva 2022. Iată care sunt concurenții din acest an. Surpriză mare în sezonul 17
Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.