Tensiune la cote maxime la America Express. Cine a primit primul cufăr care ascunde eliminarea: ”E panică”

Ediția de marți a competiției America Express a fost plină de surprize și i-a ținut cu sufletul la gură pe majoritatea românilor. Tensiunile au atins cote maxime atunci când cele trei echipe au ajuns în fața Irinei Fodor, care i-a așteptat cu trei cufere.

22 mart. 2023, 10:42
Tensiune la cote maxime la America Express. Cine a primit primul cufăr care ascunde eliminarea: ”E panică”
Tensiune la cote maxime la America Express. Cine a primit primul cufăr care ascunde eliminarea

Tensiune la cote maxime la America Express. Cine a primit primul cufăr care ascunde eliminarea. Concurenții de la America Express și-au turat motoarele la maxim și au încercat să dea tot ce este mai bun din ei în ediția de marți pentru că miza a fost una uriașă.

Citește și Bordea și Cortea, jefuiți la America Express. Cei doi și-au dat seama că erau într-o zonă periculoasă: „Am început să ne panicăm”

Tensiune la cote maxime la America Express. Cine a primit primul cufăr care ascunde eliminarea

De data aceasta, cele trei echipe nu au fost foarte încântate să o vadă la finalul zilei pe Irina Fodor deoarece prezentatoarea show-ului îi aștepta cu trei cufere care ascundeau eliminarea.

„Am trei cutii pe masă. Înțeleg ce simțiți. E un moment care nu îmi place nici mie, dar vouă. Totuși, orice s-ar întâmpla, sunt trei cutii din care doar una e periculoasă, nu toate trei. O departajare trebuie făcută”, le-a spus Irina Fodror concurenților, potrivit Antena 1.

Ultima pereche care a ajuns în fața Irinei Fodor a fost nevoită să aleagă un cufăr, iar tensiunile au crescut pentru că acestea ascundeau o figurină de aur sau una roșie, care îi poate trimite acasă, fix acum când se află la un pas de Marea Finală.

„E panică cu cutiile pentru că în oricare dintre ele poate să fie cea roșie care te trimite acasă”, a mărturisit Corea, puțin emoționat.

„Am văzut-o pe Irina cu trei cutii și ni s-a confirmat bănuială că suntem ultimele”, a spus și Andreea Antonescu.

Echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru este cea care a ajuns pe ultimul loc și care a avut de ales primul cufăr însă până vom afla cine va pleca acasă mai urmează două probe, iar lucrurile se pot schimba radical.

„În momentul în care te așteaptă cu trei cufere în față, ce să crezi? Ne dai cufărașul sau ne dai cu fărașul?”, a spus Scărlătescu.

Andreea Bălan a vrut să renunțe la America Express

Competiția America Express a reușit să îi ducă pe concurenți la limita răbdării. Pe parcursul concursului mulți dintre concurenți au vrut să renunțe, iar presiunea a fost mai mare de la o ediție la alta. Andreea Bălan s-a gândit de nenumărate ori că ar vrea să plece acasă, dorul de fetițele ei fiind copleșitor. Totuși, cântărăreața și-a găsit resursele interioare pentru a continua. Ce a făcut-o să se răzgândească.

Celebra blondină a spus că dorul de fiicele ei a copleșit-o de multe ori pe parcursul concursului. Totuși, un lucru extrem de important s-a întâmplat, iar ea a reușit să își găsească forța interioară, s-a ambiționat și a mers mai departe.

Andreea Bălan a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, unde a mărturisit că în etapa a 5-a a concursului era hotărâtă să părăsească concursul. Aceasta a intrat în cursa pentru ultima șansă, iar presiunea concursului și dor de casă aproape că au făcut-o pe Andreea să cedeze.

„Foarte greu a fost! Am vrut să plecăm acasă, eu am vrut să plec în etapa 5. Am intrat la cursa pentru ultima șansă și după aceea m-am ambiționat, mi-am dat seama că nu vreau să ne bată frații și nu am mai plecat”, a povestit cântăreața.

Citește și Irina Fodor, în mare pericol în timpul filmărilor pentru America Express: „Au venit federalii, cu arme, au înconjurat zona”