Cât a ajuns sa coste un suc la Otopeni? Mai mult ca la Paris!

Un suc pe care îl cumperi de la Aeroportul Otopeni a ajus să coste mai mult decât la Paris. Și asta se întâmplă în condițiile în care salariile românilor sunt mult mai mici decât în Franța. Comercianții spun că de vină sunt chiriile foarte mari, percepute pentru spațiile din incinta aeroportului.

24 apr. 2023, 21:22
Cât a ajuns sa coste un suc la Otopeni? Mai mult ca la Paris!

Un suc pe care îl cumperi de la Aeroportul Otopeni a ajus să coste mai mult decât la Paris. Dacă la Paris, un suc are prețul de 4 euro, la Aeroportul Henri Coandă scoți din buzunar 5 euro pentru un suc. Comparația dintre prețurile de la Otopeni și Paris poate fi făcută si în privința cafelei, a apei plate sau a unei felii de pizza.

Toate au prețuri mai mari decât la Paris.

Citește și Marius Budăi, anunţ de ultimă oră despre măsurile pregătite de Guvern. Ce îi aşteaptă, de fapt, pe români

Mândria Bucureștiului, de a fi considerat Micul Paris, este resimțită, astfel, de românii care tranzitează cel mai mare aeroport din țară.

La Otopeni, o sticlă de apă este 10 lei, o cafea – 20 de lei, iar o felie de pizza poate ajunge chiar la 50 de lei.

Citește și Șocul trăit de un bărbat când a ajuns la casa de marcat cu coșul de cumpărături. Explicația halucinantă oferită de casieriță

Din punctul de vedere al comercianților, prețurile sunt justificate de chiriile foarte mari pe care proprietarii le plătesc pentru spațiile din Otopeni