Cât a câştigat un cuplu de romi în două ore de cerşit în America

Un cuplu de persoane care s-a prezentat ca fiind romi a obţinut sute de dolari în doar două ore de cerşit, folosindu-şi copiii în acest scop, în parcarea unui supermarket din oraşul Modesto, în California.

21 ian. 2014, 08:40
Cât a câştigat un cuplu de romi în două ore de cerşit în America

Cuplul a fost avertizat de către autorităţi să nu mai cerşească, iar poliţia oraşului a precizat că familia a fost văzută cerşind în zonă de aproximativ zece ori. Poliţia a găsit cuplul după ce a primit mai multe plângeri şi a anunţat că acesta a obţinut aproape 400 de dolari în numerar şi bonuri cadou, în două ore de cerşit, notează Mediafax.

„Au spus că sunt romi”, a declarat un cumpărător, Wendy Ducos, care a adăugat că a văzut cuplul cerşind în mod regulat. „Cred că erau doi copii mici cu ei”, a spus el.

CITEŞTE ŞI Caz HALUCINANT. Copiii unei glorii a fotbalului CERŞESC în stradă

Potrivit investigatorilor, Marian Hornea, în vârstă de 27 de ani, şi Elena Hornea, în vârstă de 25 de ani, au folosit o pancartă pe care se putea citi că au nevoie de un loc de muncă. De asemenea, ei s-au folosit în acelaşi scop de copiii lor minori, în vârstă de cinci şi şapte ani, pentru a beneficia de simpatia cumpărătorilor.

Poliţia a mai declarat că cei doi aveau chitanţe care dovedeau că au efectuat transferuri în valoare de mii de dolari către rude în România. Cuplul a spus poliţiştilor că a folosit o listă cu anumite locuri din oraşe californiene pentru a cerşi bani cu scopul de a-i trimite unor membri ai familiei.

După ce au fost interogaţi de poliţie, cei doi au fost citaţi şi eliberaţi.