Cât a plătit un turist american pe o brioşă şi un ceai, la o terasă din Bucureşti: „Ce spui dacă iei tu Miami și Paris”

Cât a plătit un turist american pe o brioşă şi un ceai, la o terasă din Bucureşti. Bărbatul a venit să viziteze capitala României şi a avut parte de o mare surpriză, după ce a achitat nota de plată la o cafenea.

08 aug. 2022, 19:50
Cât a plătit un turist american pe o brioşă şi un ceai, la o terasă din Bucureşti: „Ce spui dacă iei tu Miami și Paris”
Cât a plătit un turist american pe o brioşă şi un ceai

Cât a plătit un turist american pe o brioşă şi un ceai, la o terasă din Bucureşti. Bărbatul a fost uimit de prețurile mici al unui locl din zona Cotroceni. Acesta a realizat un videoclip pe care l-a postat pe TikTok,  ca oamenii să vadă ce ieftine sunt prețurile unor restaurante din București.

Citeşte şi: A plătit bacșiș de 3.000 de dolari pentru o notă de plată de 13 dolari. Chelnerița a crezut că e o greșeală. Incredibil care e motivul pentru care clientul a vrut să o răsplătească

Cât a plătit un turist american pe o brioşă şi un ceai

Bărbatul a fost atât de încântat, încât a vrut să petreacă mai mult timp decât era preconizat. „Ce spui dacă iei tu Miami și Paris, și rămân eu cu orașul acesta din România?”, a spus turistul, fascinat de frumusețea și de prețurile accesibile din baruri sau terase.

Acesta a luat micul dejun într-un loc liniștit, unde a plătit 3 dolari, adică 16 lei. Cu suma aceasta, bărbatul s-a bucurat de un ceai, o brioșă și biscuiți, scrie Gândul.ro.

Cât a plătit o turistă la o terasă din Vama Veche

Turiştii sunt în continuare şocaţi de notele de plată pe care le primesc la terasele de la malul mării. O turistă a povestit pe reţelele de socializare că a fost şocată după ce ospătarul de la o cherhana din Vama Veche i-a adus nota de plată. Aceasta trebuia să plătească nu mai puţin de 1000 de lei pentru un calcan.

Tare fain în Vamă, un baldachin 150 lei azi, decid să iau masa și, ce să aleg, aleg cherhanaua. Pentru că nu mâncasem în viața mea calcan de mare, profit de situație și comand. 1000 lei nota. În secunda doi, infarct miocardic. Una peste alta, norocul meu este că-n concediul ăsta m-am distrat, m-am pierdut de bărbat, deci, clar, revin și la anul.”, a povestit femeia pe Facebook.