Cătălin Scărlătescu a ajuns la greutatea ideală! Cum a reușit celebrul bucătar să slăbească 30 de kilograme

După ce a dus o luptă îndelungată cu kilogramele în plus, Cătălin Scărlătescu a reușit să ajungă în sfârșit la greutatea mult visată. Deși participarea în cadrul competiției „America Express” l-a solicitat destul de mult, celebrul bucătar este mulțumit că a scăpat de 30 de kilograme.

11 feb. 2023, 14:54
Cătălin Scărlătescu a ajuns la greutatea ideală! Cum a reușit celebrul bucătar să slăbească 30 de kilograme

Cătălin Scărlăescu și Doina Teodoru au dat tot ce au avut mai bun în emisiunea America Express difuzată pe Antena 1.

În goana pentru provocările din concurs, celebrul bucătar de la „Chefi la cuțite” a avut inițial 130 de kilograme, însă acum a reușit să slăbească 30 de kg.

Citiți și: Probleme în Paradis! Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, ceartă la America Express: „Într-adevăr, m-a luat valul, dar nu cred că e atât de dureros”

Cătălin Scărlătescu:”Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine”

„Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-un interviu, conform cancan.ro

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, spune că a consumat foarte multe fructe și legume, însă și preparate ușoare pe bază de pește și fructe de mare.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare. La fel de mult îmi plac şi fructele de mare, pe care le frig pe grătar alături de legume, peste care adaug zeamă de lămâie şi puţin piper. Acestea sunt preferatele mele, dimineaţa, la prânz, seara… şi când ţin regim… şi când nu ţin regim!”, a mai declarat el.

Citiți și: Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express: „Am crezut că rămân mort acolo”