Cătălin Scărlătescu, pălmuit la America Express: „Avea boală pe mine de când a ajuns”

Cătălin Scărlătescu, pălmuit la America Express. Show-ul de pe Antena 1 îi ţine pe telespectatori cu sufletul la gură cu fiecare episod difuzat. De data aceasta, echipele au ajuns într-o nouă etapă, ceea ce înseamnă că vor avea noi misiuni de îndeplinit și vor cunoaște noi oameni și noi tradiții.

13 feb. 2023, 14:59
Cătălin Scărlătescu, pălmuit la America Express: „Avea boală pe mine de când a ajuns”
Cătălin Scărlătescu, pălmuit la America Express

Cătălin Scărlătescu, pălmuit la America Express. Etapa Mexicului a trecut, iar, acum, concurenții vor face misiuni în Guatemala. După prima zi în noua locaţie, concurenții au fost nevoiți să răspundă la câteva întrebări legate de această locație cu peisaje care îți taie răsuflarea.

Citeşte şi: Probleme în Paradis! Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, ceartă la America Express: „Într-adevăr, m-a luat valul, dar nu cred că e atât de dureros”

Cătălin Scărlătescu, pălmuit la America Express

Cătălin Scărlătescu, pentru că a oferit un răspuns greșit, a trebuit să se lase pălmuit de o localnică. Partenerul Doinei Teodoru a „încasat”, încet, o palmă de la o femeie, iar momentul a stârnit râsetele celorlalți concurenți.

Pe mine avea boală de când a ajuns”, a spus Cătălin Scărlătescu. Pe de altă parte, concurenții nici nu aveau de unde să știe că misiunea care urma avea să îi epuizeze fizic.

Bucătarul a fost la un pas să abandoneze misiunea, din cauza presiunii pe care o resimțea în corp. „Gata, a început să se încețoșeze treaba! Mi-o luase inima razna rău, cred că am avut peste 140 puls. M-a luat amețeala, am închis ochii că începuse să se învârtă piramida aia cu mine.

Am zis să nu mă rostogolesc pe aici, că nu mă mai oprește nimeni până jos. Eram pilaf! Mor! Să nu mi se întâmple ceva, să mă care ăștia cu targa de aici. Mi-a trebuit foarte mult timp să-mi revin”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a ajuns la greutatea ideală

Cătălin Scărlătescu a reușit să ajungă în sfârșit la greutatea mult visată. Deși participarea în cadrul competiției „America Express” l-a solicitat destul de mult, celebrul bucătar este mulțumit că a scăpat de 30 de kilograme. A consumat foarte multe fructe și legume, însă și preparate ușoare pe bază de pește și fructe de mare.

Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare. La fel de mult îmi plac şi fructele de mare, pe care le frig pe grătar alături de legume, peste care adaug zeamă de lămâie şi puţin piper. Acestea sunt preferatele mele, dimineaţa, la prânz, seara… şi când ţin regim… şi când nu ţin regim!”, a mai declarat el.