Cât costă apartamentul Antoniei de la malul mării: „Mi-am îndeplinit un vis”. Artista și Alex Velea vor avea vecini de top

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament de lux la malul mării. Cei doi artiști nu au dat deloc puțin pe proprietatea din Mamaia, mai ales că este situat într-un complex de lux, unde au ca vecini mai multe vedete de top de la noi din țară.

12 mart. 2024, 21:21
Cât costă apartamentul Antoniei de la malul mării: „Mi-am îndeplinit un vis”. Artista și Alex Velea vor avea vecini de top
Cât costă apartamentul Antoniei de la malul mării: „Mi-am îndeplinit un vis”. Artista și Alex Velea vor avea vecini de top

Antonia și Alex Velea se numără printre cele mai apreciate și iubite vedete din showbiz-ul românesc, fiind una devărat model profesional și personal, dat fiind succesul de pe piața muzicală, dar și de pe plan familial. Cei doi au făcut și o achiziție cu care acum se mândresc foarte tare și pe care și-o doreau de mult timp.

Citește și: Cum arată apartamentul unde stau Carmen Brumă și Mircea Badea. Prezentatorul TV a luat o decizie radicală: „Nu mai stau în chirie. M-am hotărât să mă așez la casa ei”

Cât costă apartamentul Antoniei de la malul mării

Antonia și Alex Velea locuiesc de 5 ani într-un complex de lux din București, situat în Pipera, însă recent au făcut o investiție generoasă într-un apartament de la malul mării, în stațiunea Mamaia. Cei doi artiști au vecini celebri, printre care se numără și Inna, Codin Maticiuc, Bromania și Selly. Conform site-ului complexului, prețul unui imobil în acea zonă începe de la 167.000 de euro + TVA.

„Iubesc marea, așa că mi-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament în blocul Marina Tower. Și avem și super vecini: Inna, Selly, Bromania și Codin Maticiuc”, a spus Antonia într-o filmare pe Instagram.

În vara anului trecut, Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, și-a achiziționat primul apartament la malul mării, însă locuiește în continuare în București cu chirie. Vloggerul mărturisea, la acel moment, că se simte bine în vechea chirie, iar apartamentul din Mamaia a fost achiziționat ca o investiție.

„Încă locuiesc unde locuiam cu chirie și sunt foarte mulțumit, însă am cumpărat un apartament ca o investiție. Încă nu m-am decis care să fie destinația. Dacă să-l țin pentru mine sau dacă să-l dau în regim hotelier, însă nu o să fie apartamentul în care o să locuiesc, pentru că eu locuiesc în București, dar eu consider că am făcut o investiție foarte bună și sunt foarte happy pentru că, în sfârșit, mi-am cumpărat prima mea proprietate”, a declarat Selly, într-un interviu pentru Antena Stars.

În anul 2021, Selly mărturisea că plătește chiria în București 2.500 de euro. Tânărul vlogger a estimat valoarea apartamentului său la prețul de 500.000 de euro.

„E un apartament care nu îți produce bani în mod activ. Singurul mod în care ar produce e când îl vinzi, poate că piața va crește și vei avea un profit din vânzarea lui. Ce poți face cu cei 500.000 de euro? Poți să îi investești și să îți producă bani mai mulți decât un apartament. Eu asta fac cu banii, vreau să-i investesc. Decât să spargi 500.000 de euro pe un apartament în care stai, poți să iei mai multe care sunt în faza de proiect și al căror preț va fi mult mai mare când vor fi gata”, a spus Selly în octombrie 2021.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Vica Blochina. Vedeta a renovat locuința pe care i-a dăruit-o Victor Pițurcă. ”Pentru totdeauna”