Cât costă o noapte de cazare la all-inclusive în cele mai scumpe stațiuni de pe litoralul românesc. Care sunt beneficiile oferite doritorilor

Conceptul de all-inclusive a început să ia avânt și pe litoralul Românesc. Cât costă acest serviciu la Năvodari și Mamaia.

15 iul. 2023, 19:10
Cât costă o noapte de cazare la all-inclusive în cele mai scumpe stațiuni de pe litoralul românesc. Care sunt beneficiile oferite doritorilor
Cât costă o noapte la all-inclusive pe litoralul românesc

Românii pot alege all-inclusive și în stațiunile din țară. Astfel, cei care optează pentru această opțiune vor cheltui mai puțini bani în timpul sejurului, dar costurile plătite anticipat vor fi mai marei decât pentru o cazare clasică.

Cazarea all-inclusive include, pe lângă costul camerei, bufet și baruri pe plajă sau piscină, băuturi și un bar loca cu băuturi alcoolice, valabile numai pe timpul zilei.

Citește și: Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru un concediu în Turcia. Beneficiezi de 9 nopți într-un hotel de 5 stele all-inclusive

Pe litoralul românesc există 38 de hoteluri care oferă servicii de acest fel, potrivit observatornews.ro. Pentru un pachet de șapte nopți, la Năvodari, turiștii plătesc aproximativ 10.000 de lei.

„Turiştii au inclusă cazare şi cele 3 mese principale plus băuturile, dar totodată, în pachetul de all inclusive, au şezlongurile atât la plajă, cât şi în zona piscinelor gratuit, plus un program de activităţi care începe de la ora 9 şi ţine până târziu în noapte”, spune Cristiana Belu, manager de resort, pentru sursa citată.

Citește și: Super all-inclusive pentru toți românii! Ce facilități de lux au cei care aleg acest nou concept

La Mamaia prețurile cresc, costul fiind de 1.500 de lei pe noapte pentru două persoane. Cei care și-au făcut rezervare din timp au putut plăti chiar cu jumătate mai puțin. Oferta este una diversificată, potrivită atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Avem spectacole pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Un loc de joacă de peste 2 mii de metri pătraţi pe plajă, un loc la piscină şi de asemenea un loc de joacă în interiorul hotelului, unde doamnele care se ocupă de locul de joacă vor fi încântate să aibă grijă de micuţi când părinţii vor să se mai liniştească”, explică Bellamy Zahiu, unul dintre proprietarii unui astfel de hotel.