Cât costă să accesezi pozele sexy ale Andei Adam pe OnlyFans. Vedeta nu se ascunde de nimeni

Anda Adam se numără printre celebritățile care au decis să-și creeze un profil pe faimoasa platformă dedicată adulților, OnlyFans. În preajma sărbătorilor de iarnă, artista a făcut publică această decizie.

28 dec. 2023, 11:23
Cât costă să accesezi pozele sexy ale Andei Adam pe OnlyFans. Vedeta nu se ascunde de nimeni
Cât costă să accesezi pozele sexy ale Andei Adam pe OnlyFans. Vedeta nu se ascunde de nimeni

Anda Adam a surprins pe toată lumea cu anunțul ei recent! La vârsta de 43 de ani, cunoscuta cântăreață din România a dezvăluit că a decis să se alăture comunității OnlyFans. Astfel, artista se alătură altor vedete din showbiz-ul românesc care au aderat la această celebră platformă dedicată adulților.

Citește și: Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie: „Motive foarte serioase ca să reacţionezi”

Însăși Anda Adam a fost cea care și-a informat urmăritorii de pe Instagram cu privire la noua ei direcție, de pe OnlyFans. Este de menționat că, inițial, OnlyFans a fost concepută ca o rețea socială, dar a evoluat rapid către un serviciu online unde utilizatorii pot accesa conținut exclusiv pentru adulți contra cost.

Cei interesați să vadă conținutul postat de Anda Adam pe OnlyFans trebuie să plătească lunar un abonament de 9,99 dolari.

Platforma OnlyFans este deja frecventată de alte vedete, iar această decizie a Andei Adam a generat discuții și controverse în mediul online. Schimbarea în strategia de comunicare a artistei vine după ce aceasta a fost recent criticată pentru utilizarea excesivă a filtrelor în fotografiile postate pe rețelele sociale.

Într-un răspuns la critici, Anda Adam a subliniat dreptul fiecăruia de a-și gestiona imaginea și de a utiliza filtrele sau alte tehnici pentru a-și îmbunătăți aspectul. Decizia de a se alătura platformei OnlyFans poate reprezenta o nouă direcție în cariera sa și o modalitate de a aborda conținutul într-un mod mai liber și independent.

Nu este pentru prima dată când Anda Adam se implică în proiecte destinate adulților, având în vedere că acum 23 de ani a pozat pentru celebrul magazin Playboy.

„Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile! Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!”, spunea Anda Adam, înainte de rinoplastie.

Citește și: Anda Adam a dat tot din casă! Adevărul despre relația cu soacra: „Orice e nasol, e de vină soacra”