Cât costă treningul lui Gigi Becali și cine se află în spatele creațiilor: „Se lucrează foarte ușor cu el”

Gigi Becali este cunoscut drept unul dintre cei mai stilați bărbați din România, atunci când vine vorba despre ținute. Patronului de la FCSB îi place să arate că o duce bine, dar în ultima vreme, el a început să adopte un stil mult mai modest. Afaceristul apare deseori în spațiul public îmbrăcat în negru, cu un fes pe cap. În spatele creațiilor unice purtate de către filantrop se află Alexandru Ciucu. 

18 mai 2023, 09:11
Cât costă treningul lui Gigi Becali și cine se află în spatele creațiilor: „Se lucrează foarte ușor cu el”

În ultimele luni, Gigi Becali a tot apărut în spațiul public îmbrăcat în trening. Pe cap are în general o căciulă ce are țesută o cruce. Pe hanorac scrie „IC XC NIKA”, în limba greacă, ce înseamnă „Iisus Hristos biruiește”. Designul hainelor este realizat de celebrul creator de modă Alexandru Ciucu.

Pentru hainele casual/sport, în general Gigi Becali oferă materialele. Iată cum a început colaborarea:

„Colaborăm de când, practic, ne cunoaștem. De prin 2012 cred. A fost un articol de primă pagină la momentul respectiv, nu știu, parcă era chiar în Cancan, atunci exista presă tipărită. Dânsul a citit știrea și a aflat că sunt furnizor al Casei Regale și m-a sunat. Și așa a început colaborarea noastră.

(…) Avea vreo 40 de țesături și voia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început. Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu”, a comentat Ciucu, pentru presa de Cancan.

Alexandru Ciucu, impresionat de Gigi Becali: „Se lucrează foarte ușor cu el”

În jur de 1.000 de euro costă o ținută complet neagră, precum cea a lui Gigi Becali, a mai dezvăluit Ciucu. Stilistul susține că în ciuda aparențelor, se poate lucra foarte ușor cu patronul de la FCSB, un client „educat în ale imaginii publice”.

„Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu”, a mai declarat creatorul de modă.