Cât costă un sezlong pe Coasta de Azur. Dani Oţil a dezvăluit preţul: „Important e să părem bogați”

Cât costă un sezlong pe Coasta de Azur. Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu se află în vacanţă, pe Coasta de Azur, fără copil. Acesta a rămas acasă cu bona şi mama Gabrielei, pentru ca cei doi să se relaxeze.

08 aug. 2022, 18:53

Cât costă un sezlong pe Coasta de Azur. Dani Oțil a spus, într-o postare pe Instastory, că un șezlong de pe Coasta de Azur valorează nici mai mult, nici mai puțin de 200 de euro. Prezentatorul a ironizat situația și a dezvăluit că el și soţia lui au preferat să stea comozi pe un prosop, fără să achite această sumă.

Citeşte şi: Cum arată fratele lui Dani Oţil. Dorin este mai mare decât prezentatorul: „Frate-miu nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta”

Cât costă un sezlong pe Coasta de Azur

Ghid de supraviețuire pe o plajă de bogați. Aici e 200 de euro un șezlong, dar tu te pui aici unde e gratis…de săraci, dar postările tale sunt la fel. Dacă postezi de aici, sunt la fel. Important e să părem bogați. N-ai diamantele la tine? Le ai…da. Costă să fii fericit.”, a spus Dani Oțil pe un Instastory.

Într-o altă postare, Dani Oțil le-a răspuns celor care l-au criticat pentru că a plecat într-o vacanță luxoasă și fără fiul său, Luca Tiago.

După trei zile în vacanță am aflat că:

– unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

– oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

– dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el… Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.

– dacă alegi ieftin … ești sărac.

– dacă alegi scump … ești nenorocit”, a scris Dani Oțil pe reţelele de socializare.