Cât de mare a crescut fiica Elenei Udrea! Micuţa Eva Maria este crescută de către bunică FOTO

Viața Elenei Udrea s-a schimbat radicald din momentul în care a devenit amam. Micuţa Eva Maria este cea mai importantă persoană din viaţa fostului ministru şi îşi face fericiţi părinţii în fiecare zi.     

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 10:12

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea a adus pe lume primul copil, o fetiţă cu ochii albaştri. Timpul a trecut repede, iar în acest timp viata fostului ministru s-a schimbat radical. Partenerul său de viaţă, Adrian Alexandrov este mult mai atent cu aceasta, ia relaţia de cuplu a celor doi a evoluat.

Citeşte şi:Fiica Elenei Udrea a văzut pentru prima dată zăpada. Cum a fotografiat-o Adrian Alexandrov pe micuţa Eva

Eva Maria creşte pe zi ce trece şi îşi face părinţii fericiţi, aceasta a moştenit multe trăsături de la ambii părinţi. Fostul ministru este ajutată de către mama ei, care o creşte pe micuţă deoarece Elena Udrea nu a dorit să să angajeze o bonă, ci se bazează pe ajutorul bunicii.  

 Elena Udrea mai sensibilă de când a devenit mamă

Înainte de Crăciun, în emsisiunea Teo Show, de la Kanal D, Elena Udrea a mărturisit faptul că a devenit mult mai sensibişă după ce a născut. Aceasta a povestit cum găseşte motive să plângă săptămânal

În emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Elena Udrea a mărturisit înainte de Crăciun că a devenit mult mai sensibilă după ce a născut. „Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar naşterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl creşti tu, când e acolo şi vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăieşti asta nu poţi înţelege”.

Citeşte şi: Elena Udrea, mesaj surprinzător la început de an 2020. Care este prima poveste pe care i-a citit-o fiicei ei FOTO

În repetate rânduri, Elena Udrea a spus că cel mai important cadou pe care l-a primit în această viață a fost nașterea Evei Maria: „Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.”