Cât de mult s-a îngrășat Cătălin Măruță? Cele mai recente imagini de paparazzi cu prezentatorul, într-un moment de intimitate

Cât de mult s-a îngrășat Cătălin Măruță? Este unul dintre cei mai apreciați și populari prezentatori din România, face furori cu emisiunea pe care o prezintă la Pro TV, însă nu doar acolo, este solicitat și diverse la evenimente private. Pe lângă cariera de succes, are și o familie frumoasă alături de Andra și cei doi copii, David și Eva.

11 oct. 2023, 08:34
Cât de mult s-a îngrășat Cătălin Măruță? Cele mai recente imagini de paparazzi cu prezentatorul, într-un moment de intimitate

Cât de mult s-a îngrășat Cătălin Măruță? Ce-i drept, prezentatorul nu a avut niciodată pătrățele pe abdomen, sau nu știm noi :), și s-a declarat de mai multe ori o persoană gurmandă. Pentru că este foarte ocupat cu munca, nu prea are timp să facă sport și credem că nici nu prea este pasionat de activități sportive.

Citește și: Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță? Declarațiile făcute de artist: „Nu stau să mă justific”

Cât de mult s-a îngrășat Cătălin Măruță?

Recent, Cătălin Măruță a fost fotografiat de paparazzii Cancan.ro, în timp ce se bucura de o masă copioasă. Potrivit imaginilor, prezentatorul se prezintă cu câteva kilograme în plus, semn că în ultima vreme lucrurile i-au mers foarte bine.

Până să intre în platou, soțul Andrei și-a făcut timp pentru un prânz corect. S-a așezat singur, singurel la o masă și a dat drumul la treabă. Și-a comandat ce i-a făcut cu ochiul din meniu și a înfulecat pe nerăsuflate preparatele. Deși se afla în plină „acțiune”, prezentatorul de la Pro TV nu s-a dezlipit de telefonul mobil, potrivit sursei menționate mai sus.

Nu este pentru prima dată când Cătălin Măruță are probleme cu greutatea. În 2017, prezentatorul Pro TV mărturisea cum a reușit să scape de kilogramele în plus și la ce a renunțat pentru a arăta „țiplă”.

Am avut o perioadă când am venit în Bucureşti, descoperisem fast food-ul şi m-am îngrăşat foarte tare. Mă duceam spre Târgu Jiu şi m-am oprit să mănânc mici. Şi cînd m-am urcat în maşină m-am uitat în oglindă şi m-am văzut umflat şi am zis bă, nu-i normal. Când m-am întors la Bucureşti am alergat în fiecare zi şi părinţii au fost suprinşi”, a mărturisit, la momentul respectiv, Cătălin Măruță.