Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Constantin Enceanu la un eveniment. Programul durează 45 de minute sau o oră, „în funcție de atmosferă”

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară de la noi, motiv pentru careeste foarte solicitat la evenimente private. Artistul a dezvăluit și suma de bani pe care o cere pentru o astfel de prestație.

27 iun. 2023, 10:56
Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Constantin Enceanu la un eveniment. Programul durează 45 de minute sau o oră, „în funcție de atmosferă”
Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Constantin Enceanu la un eveniment. Programul durează 45 de minute sau o oră, "în funcție de atmosferă"

Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Constantin Enceanu la un eveniment. Artistul a precizat că taie și factură, deoarece nu a cântat niciodată la negru. Cu toate acestea, trebuie să știi că suma este pentru doar 45 de minute de show, întrucât Constantin Enceanu nu va cânta întreaga noapte.

„Cine dorește să îi cânt la nuntă să mă sune și discutăm. Nu cer foarte mult. Nu e nimic de ascuns, doar le dau factură, chitanță, nu cânt la negru, nici n-ai cum, nu merge. Nu am însă un tarif negociabil. Cer 1.500, 1.700 sau 2.000 de euro, în funcție de distanță, dacă e departe de casă. Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă. În străinătate, nu mă mai duc, nu am timp, am deja foarte multe evenimente, aici, în țară. Merge bine, ca în ultimii 20 de ani”, a declarat Constantin Enceanu pentru playtech.ro.

Citeşte şi: Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre cea mai cumplită perioadă din viața sa. ”M-am văzut cu cârje”

Constantin Enceanu este prezent și pe litoral, acolo unde încearcă să acopere mai multe stațiuni, în doar două zile: „Merg, da, și la aceste spectacole, de la malul mării, să știți că vin foarte mulți spectatori. Eu însă nu cânt seară de seară, merg doar două zile pe săptămână, atât pot merge pe litoral. În aceste zile, facem toate stațiunile. Mergem la Techirghiol, la Eforie Nord, la Saturn, la Neptun, mai sunt câteva teatre de vară, care stau picioare, mulțumim lui Dumnezeu!”.

Citeşte şi: Constantin Enceanu a dat lovitura. Care este afacerea din care artistul scoate bani frumoși

„Sunt încă angajat. Mai am până să ies la pensie. Nici nu-mi doresc, încă mai am multe de spus. Unii artiști mor pe scenă, așa s-a întâmplat și cu Maria Lătărețu, dar și cu Stela Popescu. Actrița suferise deja accidentul vascular, când venise la acea gală. Asta e profesia, cânți până când mori pe scenă!”, a mai adăugat Constantin Enceanu.