Cătălin Botezatu, enervat la culme de MIZERIA în care stau concurenţii săi de la „Supermodels”

Cătălin Botezatu a suferit un şoc de zile mari, atunci când şi-a vizitat concurenţii şi a trebuit să vadă ce mizerie aveau în locuinţa în care stau.

16 feb. 2015, 11:35

În ediţia din 15 februarie a show-ului „Supermodels by Cătălin Botezatu” celebrul designer a fost surprins într-un mod nu tocmai plăcut. Mai exact, acesta a dorit să îşi surprindă concurenţii cu o vizită fulger în casa în care stăteau, vizită care s-a terminat cu o concluzie devastatoare.

Momente de maximă tensiune în emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Află cine a părăsit competiţia

Cum sunt mereu stresaţi şi pe fugă, concurenţii vor să profite de fiecare moment liber, decizie care îi determină să uite de curăţenia zilnică. Atunci când Cătălin Botezatu a intrat în casă a remarcat că ai săi concurenţi stau într-o mizerie de neimaginat, lucru care l-a scos din minţi pe designer, care a dorit să le spună acestora că data viitoare vor fi eliminaţi dacă îi va mai suprinde în asemenea situaţii, informează WowBiz.

„Nu vă e ruşine cu aragazul ăsta aşa împuţit? Ţineţi gunoiul în casă? Nu îl duceţi afară? Nu simtiţi cum pute? Asta e nesimţirea nesimţirilor! E mâzgă pe jos! Mâzgă şi mizerie! Să vă fie ruşine! Data viitoare o să vă dau afară din concurs”, a spus Cătălin Botezatu.

Citeşte şi  Imagini desprinse din Filmele XXX! Cătălin Botezatu şi-a DEZBRĂCAT de tot manechinele


loading...