Cătălin Botezatu, ‘hărțuit’ de fane. Designerul face dezvăluiri: „Au venit acasă, le-am dat afară cu poliția”

Cătălin Botezatu, 'hărțuit' de fane. Designerul a fost mereu curtat de tot felul de domnișoare, care voiau să-i fure inima. Cu toate acestea, bărbatul nu a fost convins de nicio femeie încât să pășească în fața altarului. A avut parte de multe relații, după cum recunoaște chiar el.

20 iul. 2023, 11:09
Cătălin Botezatu, ‘hărțuit’ de fane. Designerul face dezvăluiri: „Au venit acasă, le-am dat afară cu poliția”
Cătălin Botezatu, 'hărțuit' de fane

Cătălin Botezatu, ‘hărțuit’ de fane. Chiar dacă în acest moment este un bărbat singur, designerul nu a dus niciodată lipsă de admiratoare. El recunoaște că foarte multe fane au întrecut limita fiind nevoit chiar să apeleze la oamenii legii ca să scape de ele.

Citește și: Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin: „Am văzut coada și m-am panicat”

Cătălin Botezatu, ‘hărțuit’ de fane

Multe, enorm de multe, de la fane normale și educate, până la fane și femei nebune, măritate, obsedate sexual și multe altele. (n.r. îi dau mesaje) Sunt unele pe care le-am dat afară din anumite locații publice cu poliția. Asta nu pot să fac, îl cunoaște o lume întreagă, dar le-am blocat. (n.r. numărul de telefon) Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot.

Asta este, îți asumi! Eu sunt onorat că am fane, dar nu sunt onorat de femeile și de fanele nebune, care nu au o limită. Fac orice crezând că pot intra în grațiile mele sau în patul meu, ca să o spunem pe românește, ceea ce e foarte greu. Mă respect și sunt foarte selectiv, asta e tot ce pot să spun despre mine‘, a declarat designerul, potrivit Ego.ro.

Cea mai scumpă vacanță a lui Cătălin Botezatu

Chiar dacă este mereu ocupat și nu stă prea bine la capitolul timp liber, celebrul designer își face adesea timp și pentru o vacanță exotică, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a profita de momente unice petrecute alături de prietenii săi.

În urmă cu mai mulți ani, creatorul de modă a plecat în aventura vieții sale, în America de Sud. Chiar dacă este știut faptul că destinația nu este deloc una accesibilă pentru buzunarul oricui, designerul a întrecut așteptările tuturor, când a dezvăluit suma de bani pe care a cheltuit-o acolo.

Cred că am fost acum vreo 7-8 ani, am fost plecat o lună și ceva în America de Sud. Cred că sunt mai mult, cred că 10 ani. Am mers până în Brazilia, Argentina, Țara de Foc, Patagonia, în Insula Paștelui, erau prețurile mai mici atunci. Cred că acum s-ar fi ridicat la peste 100 și ceva de mii de euro această vacanță. Am fost cu mai mulți prieteni”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Spynews.ro.