Cătălin Botezatu, în braţele unei BLONDE FOCOASE. Cine este noua cucerire FOTO

Este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri români, are 48 de ani şi multe relaţii amoroase cu femei frumoase şi celebre. Cătălin Botezatu, căci despre el este vorba, a fost surprins recent în braţele unei tinere focoase.

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 13:02

Cătălin Botezatu a recunoscut că nu este întotdeauna fericit şi că şi-ar dori o femeie care să-l iubească pentru ceea ce este ca om şi nu pentru cariera sa, dar până atunci, designerul se bucură de toate minunăţiile vieţii.

Aflat pe litoralul românesc, unde trebuie să onoreze câteva proiecte, Cătălin Botezatu a fost „vânat” de fel de fel de domnişoare. Cea mai curajoasă dintre ele, este o blondă focoasă, care s-a şi fotografiat alături de Cătălin Botezatu într-o ipostază extrem se sexy şi care apoi a postat pe pagina sa de Facebook, unde a creat o adevărată isterie.

Tânăra, pe numelele ei Daniela Sima, are 22 de ani, este din Bucureşti, a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Hyperion, lucrează la Teatrul Elisabeta ca secretară şi cochetează cu modellingul de câteva luni bune, ea reuşind să aibă şi câteva contracte cu Sonia Trifan.

Dacă va reuşi blonda să-l cucerească pe celebrul designer rămâne de văzut, însă, până atunci vom urmări cu interes conturile lor de socializare.

Citeşte şi  Cătălin Botezatu, DECLARAŢII CUTREMURĂTOARE despre VIAŢA SA: „E tot ce mi-a rămas”