Cătălin Botezatu, primele declarații după operația de inimă: „Sunt la spital alături de îngerul meu și mă simt liniștit și ocrotit”

Cătălin Botezatu a trecut printr-o intervenție chirurgicală complexă. Acestuia i-a fost montat un nou stent pe inimă, iar acum, din fericire, este într-o stare foarte bună.

13 iul. 2023, 14:05
Cătălin Botezatu, primele declarații după operația de inimă: „Sunt la spital alături de îngerul meu și mă simt liniștit și ocrotit”
Cătălin Botezatu, primele declarații după operația de inimă. : „Sunt la spital alături de îngerul meu și mă simt liniștit și ocrotit”

Cătălin Botezatu a trecut printr-o intervenție chirurgicală extrem de dificilă, dar din fericire acesta a scăpat cu bine, iar starea lui de sănătate este stabilă. 20 de medici din Istanbul au muncit zi și noapte la începutul acestei săptămâni pentru a duce la bun sfârșit cele 40 de investigații prin care a fost nevoit să treacă Cătălin Botezatu. Designerul vestimentar a fost însoțit în Turcia de către Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii „Apel la consilier” de la Kanal D și totodată consilier medical internațional.

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe patul de spital, în Turcia. Care este starea de sănătate a designerului: „Sunt monitorizat de 20 de medici”

Ajuns în Turcia, comisia medicală formată alături de cardiologul său Alp Burak i-au explicat creatorului de modă că cea mai bună și singură variantă este să îi fie montat un nou stent la inimă. Cătălin Botezatu nu a stat nicio secundă pe gânduri și a acceptat sugestia medicilor. Acesta a trecut prin intervența chirurgicală în data de 12 iulie.

Cu toate că, la prima vedere, toate analizle și scanările corporale perea perfecte, una dintre acestea, mai exact o angiografie coronariană a arătat o problemă gravă care s-ar fi putut să îi dea bătăi de cap grave pe viitor. Deși viața nu îi era în pericol în acest moment, Cătălin Botezatu a decis să meargă pe o variantă sigură, preventivă, astfel încât să aibă confortul asigurat pe termen lung, așa că a acceptat intervenția fără discuții, ba mai mult, și-a dorit să aibă loc cât mai repede posibil.

Cătălin Botezatu, primele declarații după intervenția medicală la inimă

„Mă bucur că a venit pentru controlul periodic și astfel a fost evitată o complicație ce putea apărea în următorul an. Deși procedura nu este una exterem de complicată, emoțiile mele  au fost la fel de mari ca la intervențiile lui anterioare. Am fost alături de el în sala și mărturisesc ca nu am întâlnit nicio altă persoană la fel de puternică ca Botezatu. Echipa medicală a luat decizia de montare a stentului în urma unui consiliu format din medicii mai multor secții. Va rămâne internat în spital doar 24 de ore și apoi ne vom întoarce acasă liniștiți și sănătoși“, spune Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii „Apel la consilier” de la Kanal D și consilier medical internațional.

„Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție si mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit”, spune Cătălin Botezatu.

Citește și: Cea mai scumpă vacanță a lui Cătălin Botezatu. Suma este de neînchipuit: „Am fost acum vreo 7-8 ani”