Cătălin Botezatu sparge zeci de mii de euro dintr-un foc. Pe ce o să cheltuie creatorul de modă 25.000 de euro

Cătălin Botezatu este deja o figură care nu mai are nevoie de prezentare în România. Toată lumea îl știe deja de ani buni, iar opulența și luxul de care se bucur nu mai sunt un secret pentru nimeni. Iată pe ce a cheltuit acesta 25.000 de euro pentru Untold.

31 iul. 2023, 10:40
Cătălin Botezatu sparge zeci de mii de euro dintr-un foc. Pe ce o să cheltuie creatorul de modă 25.000 de euro
Cătălin Botezatu spage zeci de mii la Untold pentru a petrece ca faraonii. Pe ce a cheltuit creatorul de modă 25.000 de euro

Luxul și Cătălin Botezatu sunt aproape sinonime, fiind cunoscut pentru extravaganțele sale. Designerul nu s-a dat niciodată în lături de la petrecer, iar acest lucru rămâne valabil și acu. Acesta a ajuns deja la Clu-Napoca unde se pregătește pentru o distracție de zile mari. Cătălin Botezatu a ajuns deja pe plaiurie Transilvaniei, unde este cazat la un cotel de cinci stele. Acesta urmează să rupă concertele din cadrul festivalului Untold, unde și-a rezervat o masă pentru care a scos bani buni din buzunar.

Citește și: Cătălin Botezatu, chef faraonic la Loft, cu roabe de şampanii Laurent-Perrier şi artificii! Designerul a făcut show alături de o brigadă de milionari VIDEO

Conform infromațiilor obținute de Cancan Cătălin Botezatu ar fi ajuns deja la Cluj-Napoca de duminică, iar azi va deschide, în calitate de invitat de onoare, un hotel de cinci stele. Practic, el este primul care va fi cazat în hotelul care a reprezentat o investiție de milioane de euro. Creatorul de modă va fi pentru câteva zile singur în hotel, până vo sosi și celelalte personalități și vedete care și-au anunțat prezența la cel mai mare festivel al anului.

„Putem doar confirma că este primul nostru oaspete”, ne-au declarat reprezentanții hotelului.

Cătălin Botezatu este, practic, primul invitat la hotel cu trei zile înainte de începerea UNTOLD. Asta, da, “barosăneală”. Totodată, s-a aflat că designerul s-a pregătit corespunzător pentru festival. Ca orice milionar care se respectă, și-a rezervat o masă pe care ar fi plătit nu mai puțin de 25.000 de euro, în sectorul VIP, unde se va afla cu o armată de oameni. Îl așteaptă, clar, o disctracție pe cinste.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al casei Venus, coordonată de Zina Dumitrescu. A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, unde l-a avut ca profesor pe celebrul Gianni Versace, care și-a lăsat amprenta pe multe din viitoarele sale creații. A lansat colecții renumite precum Egiptyon, Budha Bar, Angels, Ameno, Wiches, Bizantium, Barbarian, Kyoto, Chicago sau J.O. Se vehiculează că, în prezent, ar avea o avere de 100 de milioane de euro.

“Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a declarat, recent, Cătălin Botezatu în podcastul lui Radu Tibulcă.

Citește și: Recordul lui Cătălin Botezatu. Care este cea mai scumpă creație vândută de celebrul designer: „Am făcut-o pentru un manechin internațional”