Cătălin Cazacu, anunţ neaşteptat despre nuntă după participarea la Exatlon: „Invitaţii vor fi în panaloni scurţi…”

Catalin Cazacu este mereu sincer si nu ascunde niciun gand pe care il are. "Faimosul" a facut o serie de dezvaluiri, iar fanii vor fi uimiti.

RomaniaTV.net
09 iul. 2018, 09:17
Cătălin Cazacu, anunţ neaşteptat despre nuntă după participarea la Exatlon: „Invitaţii vor fi în panaloni scurţi…”

Cătălin Cazacu care a vorbit despre planurile sale, despre copii despre cum vede el nunta si ce planuri de casatorie are. „100% da (nr. „imi mai doresc un copil”), pentru ca am un copil pe l-am facut in tineretea mea glorioasa si acum mi-as dori sa experimentez toate etapele alea minunate pe care nu le-am trait cum ar fi nasterea si cresterea unui copil. Si as vrea sa fac asta acum la o varsta la care am ceva in cap. Nu ca as avea acum, dar sper ca la un moment dat sa am.

N-am fost casatorit niciodata, mi se pare hidos conceptul de nunta clasica, cu toate obiceiurile noastre: furatul miresei si toate obiceiurile astea… Dar ma vad casatorit, imi doresc o nunta la care oamenii sa vina imbracati in pantaloni scurti si sa fie foarte relaxati, sa nu fure nimeni mireasa. Bine, acum daca mireasa nu va dori sa facem nunta undeva la sat, intr-un cort cu 500 de oameni. Sper sa nu fie cazul.

Nu as accepta compromisuri in dragoste, nu sunt genul. M-am nascut sa fiu sarac, dar mandru si nu o sa fac compromisuri niciodata in aceasta privinta.”, a declarat Catalin Cazacu pentru dcnews.ro.

Câţi bani au luat concurenţii de la Exatlon România. Claudia Pavel S-A ÎMBOGĂŢIT