Cătălin Crișan nu se mai ascunde! Cine este Camelia, femeia care i-a furat inima și îi este alături zi de zi

Cătălin Crișan a dezvăluit cine este femeia care a reușit să îi fure inima și să îi fie alături de mai bine de un an. Aceasta se numește Camelia și a avut grijă de el în perioada în care a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

17 feb. 2024, 17:33
Cătălin Crișan nu se mai ascunde! Cine este Camelia, femeia care i-a furat inima și îi este alături zi de zi
Cătălin Crișan nu se mai ascunde! Cine este Camelia, femeia care i-a furat inima și îi este alături zi de zi

Cu ceva timp în urmă, Cătălin Crișan a suferit o operație dificilă. Atunci când a discutat despre această intervenție chirurgicală, artistul a dorit să își exprime recunoștința față de o femeie specială din viața sa. Această femeie este iubita lui, pe care a ținut-o ascunsă timp de aproape un an.

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Artistul a fost supus unei operații riscante de hernie de disc: „Tata este extrem de rezistent la durere. Îl ajută și faptul că a făcut sport la viața lui”

„Pe el îl iubește Dumnezeu, acum e totul bine. Au trecut deja vreo trei luni de la intervenție. Ne-am văzut și atunci, în perioada cu operația, dar și recent. Se recuperează foarte bine, cred că ajută mult faptul că a făcut sport la viața lui”, spunea Daria, în ianuarie, pentru FANATIK.

După operația suferită de Cătălin Crișan, despre care el însuși a făcut anunțul pe Facebook, artistul a dorit să aducă mulțumiri nu doar medicilor, ci și iubitei sale. Mai mult decât atât, a dezvăluit că a ținut-o „la secret” pe această iubită timp de un an.

„Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grija de mine!”, a notat Cătălin Crișan despre iubita lui.

În prezent, Cătălin Crișan și-a depășit reticențele și a decis să o prezinte public pe partenera sa. În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV, Cătălin Crișan a făcut publice imagini cu el și cu Camelia, și a discutat deschis despre relația lor.

„Ne-am cunoscut la o zi de naștere a unui prieten comun. Ne-am văzut și plăcut. Fără vorbe, fără nimic. Ușor-ușor, ne-am transmis reciproc niște energii. E demonstrat că există energii care se atrag sau nu. La noi a fost reciprocă. Ceea ce se întâmplă de 11 luni. Se întâmplă ceva ce nu am mai trăit. Acum, după 11 luni, mai avem un pic și nu mai vorbim deloc. Absolut tot ce vrem să vorbim, în secunda doi – aceleași cuvinte, același propoziții, aceleași mișcări și acțiuni se întâmplă. La început m-am speriat, s-a speriat și ea”, a spus Cătălin Crișan la Prima Tv.

„I-am făcut cadou un inel. Nu de logodnă, unul care mi-a plăcut foarte mult. Nimic scump, fără diamante sau altceva. Ea, fiind un om pe picioarele ei, nu are nevoie de cadou scump de la nimeni. M-a impresionat bucuria – ca cea a unui copil! Și e un om de aproape 48 de ani. Plus că, la propriu, ne jucăm. Iubește animalele – ca și mine, are cățel. Avem foarte multe lucruri în comun pe care care nu trebuie să le mai explicăm. Are o experiență de viață, o fetiță de 15 ani și jumătate”, a mai dezvăluit Cătălin Crișan despre Camelia, iubita lui.

Cătălin Crișan a trecut prin două divorțuri. Din prima căsnicie, cea cu Lucia Bubulac, are doi copii, pe Daria și pe Raris. Din cea de-a doua, cu Alina Cupșa, are o fetiță, pe Lara. Cu toate acestea, recunoștea el pentru FANATIK, nu exclude ideea unei a treia căsnicii.

Citește și: Cătălin Crișan, de urgență pe masa de operație: „Am îndurat dureri groaznice. N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg”