Cătălin Drulă anunţă concedieri la Ministerul Transporturilor. „Există persoane care şi-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă”

Ministrul Transporturilor a convocat, miercuri, o şedinţă cu directorii din cadrul instituţiei şi dă de înţeleg că e posibil că aibă loc concedieri deoarece "există persoane care şi-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă".

30 dec. 2020, 15:30
Cătălin Drulă anunţă concedieri la Ministerul Transporturilor. „Există persoane care şi-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă”

Cătălin Drulă anunţă concedieri la Ministerul Transporturilor, spunând că unii dintre angajaţi ar trebui „să se gândească la schimbarea locului de muncă”.

„Există persoane care şi-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă; este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă”, a declarat ministrul, adăugând că nu se fereşte să facă schimbări şi reforme”, a precizat ministrul Transporturilor, conform News.ro.

În consecinţă, Cătălin Drulă a convocat, miercuri, conducerile direcţiilor din cadrul Ministerului şi managerii unităţilor aflate în subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii – MTI

„Discuţiile au vizat aspecte ce ţin de activităţile desfăşurate la nivelul direcţiilor MTI şi al companiilor, precum şi acţiunile şi măsurile ce vor fi luate în următoarea perioadă pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii”, a a anunţat Ministerul Transporturilor.

Cătălin Drulă anunţă concedieri la Ministerul Transporturilor. „Nu mă feresc să fac schimbări şi nu mă feresc de reforme”.

De asemenea, ministrul Transporturilor a cerut eficientizarea muncii.

„Este foarte clar pentru toată lumea că din păcate la nivelul fiecărei structuri există persoane care şi-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă. Aceste persoane dacă nu înţeleg că sunt aici să presteze o muncă în folosul oamenilor şi să aducă un plus de valoare echipei, fie ca sunt la Minister, fie că sunt la companii, este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă. Nu mă feresc să fac schimbări şi nu mă feresc de reforme. Activitatea dumneavoastră şi a subordonaţilor trebuie să fie bazată pe profesionalism, asumarea responsabilităţii şi transparenţă. Cei care pot să respecte aceste principii sunt bineveniţi în echipa mea”, a declarat ministrul Cătălin Drulă.

Citeşte şi: România s-a împrumutat în 2020 aproape 14 miliarde de euro! Mai mult decat TOATĂ averea lui Roman Abramovici sau Lakshmi Mittal


loading...