Cătălin Măruţă a fost întrebat în direct la TV dacă Andra e însărcinată. Ce răspuns a dat prezentatorul: „Suntem super fericiţi”

Cătălin Măruță a fost prezent în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a fost luat la întrebări legate de viața sa personală. La un moment dat, Adela Popescu l-a întrebat pe Cătălin Măruță dacă soția sa, Andra, este însărcinată.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 04:45
Cătălin Măruţă a fost întrebat în direct la TV dacă Andra e însărcinată. Ce răspuns a dat prezentatorul: „Suntem super fericiţi”

„Nu, Andra nu e însărcinată. Dacă ne mai dorim copii? Acuma știi cum e, ce vrea Dumnezeu. Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și cu Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm…”, a venit răspunsul lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a vorbit și despre aceste ultime luni pe care le-a petecut în izolare, alături de familia sa.

”Nu ne-am certat. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva.

Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

”E bine, pentru că petrecem foarte mult timp împreună și acum mă gândesc când totul o să revină și lucrurile o să intre ușor-ușor în normal, cum va fi pentru copii.

Pentru că ei sunt învățați acum să stai non-stop cu ei, să te trezești cu ei, să te culci cu ei, să faci toate activitățile de peste zi cu ei, și la un moment dat o să vadă că mami și tati pleacă iarăși la serviciu și nu mai stăm împreună. Cred că asta va fi o problemă pentru cei care au copii și care au stat în perioada asta destul de mult acasă”, a adăugat Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Andra, donatie generoasa pentru Institutul Matei Bals: Nu suntem pe deplin pregatiti, mi-e teama

Andra şi Cătălin Măruţă, 12 ani de căsnicie

În data de  10 august 2008, Cătalin şi Andra au devenit oficial domnul şi doaman Măruţă, iar 13 zile mai târziu, la Târgul Jiu, cei doi s-au cununat în mod religios. La zece ani de la fericitul eveniment, artista a postat un mesaj pe contul de socializare, în care îi mulțumește soțului ei pentru iubirea necondiționată.
 
Ce repede a trecut timpul, imi amintesc totul de parca a fost ieri. Iti multumesc, Catalin, pentru 10 ani de iubire neconditionata si ma bucura nespus toate mesajele primite azi de la voi! Va multumesc!„,  a scris Andra pe Facebook.