Cătălin Măruță, război de proporții cu Irina Loghin și Fuego! Care e motivul pentru care, acum mulţi ani, a fost amenințat cu tribunalul. Securea războiului a fost îngropată

Celebrul prezentator TV, Cătălin Măruță, a avut parte de un scandal de proporții cu Irina Loghin și Fuego, după ce a făcut o afirmație deranjată pentru cei doi. Fratele interpretei de muzică populară l-a amenințat pe starul de la ProTV cu tribunalul.

25 iul. 2023, 12:40
Cătălin Măruță, război de proporții cu Irina Loghin și Fuego! Care e motivul pentru care, acum mulţi ani, a fost amenințat cu tribunalul. Securea războiului a fost îngropată
Cătălin Măruță, război de proporții cu Irina Loghin și Fuego! Care e motivul pentru care a fost amenințat cu tribunalul

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi prezentatori TV din România, dar acest lucru nu înseamnă că nu a fost ferit de scandaluri. În perioada 2002 – 2005, soțul Andrei a fost prezentatorul emisiunii Tonomatul DP2, la TVR, iar la momentul respectiv acesta a intrat într-un conflict major cu Fuego și Irina Loghin. Măruță a făcut atunci o afirmație care i-a deranjat teribil pe cei doi artiști, motiv pentru care a ajuns să fie amenințat chiar cu tribunalul. Fratele Irinei Loghin a fost extrem de nemulțumit de ceea ce afirmase acesta, așa că nu s-a sfiit să îl amenințe pe prezentator.

Citește și: Ce avere ar urma să împartă Andra şi Cătălin Măruţă la divorţ. Sunt împreună de 20 de ani şi au doi copii

În perioada în care Cătălin Măruță prezenta emisiunea e pe TVR 2, acesta a intrat într-un conflict major cu fratele Irinei Loghin, după ce a afirmat la Tonomatul DP2 faptul că Fuego și Irina Loghin ar fi vândut postere cu autografe pentru 10.000 de lei. Aceasta informație l-a deranjat pe Nicolae, fratele celebrei interprete de muzică populară, care a interenit în direct printr-un apel telefonic pentru a dezminți informația. Cătălin Măruță a fost amenințat cu tribunalul, dar și mustrat pentru faptul că nu a verificat informația din mai multe surse.

Cătălin Măruță și-a susținut cauza, afirmând că informația este verificată și că au existat mai multe persoane care ar fi achiziționat un astfel de poster pentru prețul de 10.000 de lei. Ofensat fiind, fratele Irinei Loghin a ripostat spunând că prezentatorul va fi citat în tribunal. Din fericire, scandalul s-a stins, iar Măruță are o relație bună cu Irina Loghin și cu Fuego, pe care i-a și invitat ulterior în emisiunile sale.

Cătălin Măruță are o carieră lungă în media românească, fiind în intervalul 2002-2005 prezentatorul emisiunii Tonomatul DP2 a Televiziunii Române. În paralel, acesta colaborar și cu post de radio Activ FM, pentru ca mai apoi, în anul 2006 să fie coprezentatorul Selecției Naționale pentru Eurovision. Începând cu anul 2007, acesta a schimbat trustul și a ajuns la ProTV, unde acum este unul dintre pionii principali, moderând de ani buni emisiunea „La Măruță”. Între timp, acesta a încercat să se adapteze la nevoile timpurilor noastre și a pătruns și în mediul online, unde are un podcast numit „Acasă la Măruță”.

Citește și: VIDEO: Mare scandal! Cătălin Măruță, bătut în direct: „Eşti un tip violent?”

Securea războiului, însă, a fost îngropată între cei doi. Cătălin Măruță i-a avut ca invitați pe Fuego și Irina Loghin în emisiunea sa. De altfel, artistul, în vârstă de 46 de ani, a reușit să îl uimească pe prezentatorul TV cu una dintre poveștile sale legate de copilărie.