Cătălin Moroşanu acuză: „Situaţia de la Spitalul din Suceava a fost creată de medici! Să nu îi mai considerăm eroi”

Campionul K1, Cătălin Moroşanu, a transmis pe contul de Facebook un mesaj prin care acuză medicii pentru situaţia gravă de la Spitalul Judeţean Suceava, acolo unde peste 90 de cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus, iar alți pacienți au murit din cauza infectării cu virusul. 

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 10:15
Cătălin Moroşanu acuză: „Situaţia de la Spitalul din Suceava a fost creată de medici! Să nu îi mai considerăm eroi”

„Situatia de la Spitalul Judetean Suceava a fost creata de medici!! Multi dintre ei au cabinete particulare si au tratat pacienti care avea coronavirus!!! Apoi au venit la Spitalul Judetean si au infectat toti colegii de munca!

Spitalul luase toate masurile de protectie, dar medicii sunt principalii vinovati! Colac peste pupaza, majoritatea medicilor si-au luat concediu medical si au tratament preferential fata de oamenii de rand!!! Sunt pacienti care stau cate 30 la o singura toaleta!!!

Citeşte şi: Nelu Tătaru, primele declaraţii ca ministru al Sănătăţii: „Vor veni săptămâni şi mai grele. Vor fi şi cazuri severe”

Au dat bir cu fugitii si au lasat Spitalul fara personal medical, situatia este foarte grava! Sa nu-i mai consideram eroi pe niste oameni care nici macar nu au mustrari de consiinta, singurii care au mai ramas sunt infiermierii, asistentii medicali si o parte din personalul medical! Suceava trebuie inchisa!!! Cine ii aprovizioneaza pe cei din carantina la domiciliu? Va spun eu: NIMENI!!!

Baietii din inalta societate stau singuri in rezerve, iar romanul de rand sta inghesuit in paturi claie peste gramada!!! Cazurile sunt mult mai multe decat spune media, dar domnul ministru Costache s-a gandit sa testeze prima data Bucurestiul. Stati in casa dragi romani, nu e de joaca! Daca guvernul nu cumpara teste pentru toata populatia, riscam sa murim pe capete!!! O sa revin cu noi informatii”, a scris Cătălin Moroşanu pe Facebook. 

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, închisă în urmă cu câteva zile după ce peste 90 de cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus, iar alți pacienți au murit, a fost redeschisă cu medici de la alte spitale. Pacienții care vor avea nevoie de îngrijiri medicale vor fi transferați la spitalele din Rădăuți și Fălticeni.

Nelu Tătaru, actualul Ministru al Sănătăţii, a precizat că sunt 34 de medici din cadrul spitalului Suceava sunt confirmați pozitiv la COVID 19. De asemenea, 49 de asistenți medicali și infirmieri au fost confirmaţi cu COVID 19. Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava a fost demis, a mai spus Tătaru.

Citeşte şi: Încă un deces de coronavirus în România, o femeie de 80 ani internată la Iaşi. Bilanţul morţilor a crescut la 24