Cătălin Rădulescu, despre excluderea din PSD: „Mă bucur că m-au exclus. Nu pot respecta corupţii”

Deputatul Cătălin Rădulescu a lansat atacuri dure la adresa foştilor colegi, după ce a fost exclus din PSD pentru că a lipsit luni, 31 august, de la moţiunea de cenzură. Acesta spune că va contesta decizia şi în acelaşi timp a mărturisit că a fost contactat de liderii a trei partide, potrivit adevarul.ro.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 16:18
Cătălin Rădulescu, despre excluderea din PSD: „Mă bucur că m-au exclus. Nu pot respecta corupţii”

Contactat de adevarul.ro, deputatul Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, a ripostat legat atât de excluderea sa, cât şi de declaraţiile făcute de către preşedintele PSD Piteşti.

„Afirmaţiile domnului Gentea sunt mincinoase şi exagerate. Domnul Gentea nu este cel care trebuie să mă critice pe mine. Vreau să îi amintesc de momentul în care îşi dăduse demisia din toate funcţiile din PSD pentru că nu erau numiţi funcţii din organizaţia PSD Piteşti în funcţii pe la Bucureşti. Am fost mai social-democrat decât el şi toată familia lui timp de 25 de ani. Am fost autor a peste 60 de legi. Mi-am apărat întotdeauna primarii. Am respectul primarilor din ţară. În cei opt ani de când sunt parlamentar am participat la toate acţiunile PSD-ului în prima linie. Mi-am respectat mereu partidul. Dar nu pot respecta corupţii, informatorii Securităţii, analfabeţii şi agramaţii din PSD. Fapt pentru care am ales tot timpul să fac parte dintr-o echipă de oameni intelectuali, care reprezintă partidul şi pe care electoratul PSD îi respectă”, spune Cătălin Rădulescu.

Citeşte şi: Scandal de proporţii în PSD! Cătălin Rădulescu a anunţat că dă partidul în judecată fiindcă a fost exclus

De asemenea, parlamentarul spune că va contesta excluderea din PSD pentru că „ipocrizia cea mai mare a acestei conduceri a PSD şi a domnului Gentea ca preşedinte de organizaţie de municipiu este că nu spune adevărul”.

„Şi o să îl spun eu, ca să audă tot electoratul: domnul Gentea personal m-a sunat să îmi spună că l-a sunat Paul Stănescu marţi şi i-a cerut expres să organizeze rapid o şedinţă online şi să mă excludă. Domnul Gentea mi-a spus la telefon că l-a întrebat pe domnul Stănescu care este motivul excluderii, că am fost bolnav? Şi Paul Stănescu i-a spus că nu contează motivul, să găsească el orice motiv să mă excludă. Este o execuţie mafiotă pe care eu nu o agreez. Eu am stat alături de oameni de mare calitate în PSD. E hilar să o scapi pe Carmen Dan, care era în autoizolare şi să mă excluzi pe mine care eram în spital. Când am plecat din spital, votul moţiunii deja se terminase”, a detaliat Rădulescu.

Citește și: Bombă pe scena politică. Senatoarea Roxana Paţurcă a intrat în PNL după ce a fost exclusă din PSD

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, unul dintre parlamentarii care au absentat, luni, de la votul moțiunii de cenzură, a spus, în direct la România TV, că va da în judecată conducerea partidului pentru că l-a dat exclus.

„Am vorbit cu avocații și ignorarea actelor medicale este infracțiune. Indivizilor care conduc acest partid o să le fac plângere penală. Câteva zile am scuipat sânge. Fac tratament cu antibiotice. Am o infecție pulmonară care mă obligă să fac 10 zile tratament. Am ieșit și cu tahicardie”, a declarat Cătălin Rădulescu.