Cătălin Scărlătescu a primit din partea iubitei lui, Doina Teodoru, o poreclă pe care nimeni nu o va uita: „Toată țara îi va spune așa”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu îndrăgit de multă lume, dar și una dintre cele mai puternice echipe de la America Express.

03 mart. 2023, 14:29
Cătălin Scărlătescu a primit din partea iubitei lui, Doina Teodoru, o poreclă pe care nimeni nu o va uita: „Toată țara îi va spune așa”
Cum îl alintă Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt una dintre cele mai bune echipe de la America Express. Emisiune a venit cu o nouă provocare și a mixat echipele. Doina nu a vut nicio problemă cu asta, însă Scărlătescu nu s-a descurcat foarte bine fărăr iubita lui.

Doina a plecat în America cu gândul de a se întoarce învingătoare acasă. Competiția nu este ușoară, dar alături de Cătălin Scărlătescu toate provocările devin mai simple. Chiar dacă lui probele nu i se par atât de frumoase, reușește să facă sacrifcii de dragul iubitei.

Citește și: Scandal la America Express! Doina Teodoru, scoasă din minți de Andreea Bălan: „Ştiam că aşa face!”

Ca în orice cuplu, între cei doi au existat și mici tensiuni, iar asta s-a putut observa pe micile ecrane. Au reușit să le depășească cu brio și și-au dat seama că doar împreună pot depăși orice obstacol. Perechile au fost mixate, iar Cătălin Scărlătescu a făcut echip cu Mikey, iar Doina cu Bordea. În acestă etapă, Doina l-a tratat pe iubitul ei ca pe un adversar, având un spirit de competiție foarte puternic.

Ce poreclă i-a dat Doina Teodoru iubitului ei

Înainte de a se pune la culcare, toți concurenții au primit misiunea de a scrie o scrisoare persoanei din echipă. Cătălin s-a dovedit a fi un romantic incurabil și a compus câteva versuri pentru iubita sa. Doina, pragmatică din fire, i-a făcut pe ceilalți să se amuze.

Citește și: Doina Teodoru, val de ironii la adresa Monicăi Gabor: „De ce umblați cu boșorogi? Nu vă e rușine să luați bani de la bătrâni?”

Doina îl răsfață pe Cătălin cu apelativul „chifteluță”, deoarece în cadrul emisiunii „Chefi fără limite”, acesta a câștigat foarte multe probe, gătind doar chiftele. Chiar dacă îi place că este alintat astfel, nu a fost încântat că toți au aflat.