Cătălin Scărlătescu dezvăluiri incendiare după despărțirea de Doina Teodoru: ”Ne-am văzut de viață”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat o decizie total neașteptată după ”America Express”. Recent, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că imediat după ce au revenit în România și-a făcut bagajele și a plecat de acasă fără să îi dea Doinei vreo explicație. Însă, nici actrița nu s-a lăsat mai prejos, și-a făcut bagajele și a plecat în Bulgaria.

02 mai 2023, 12:29
Cătălin Scărlătescu dezvăluiri incendiare după despărțirea de Doina Teodoru: ”Ne-am văzut de viață”
Cătălin Scărlătescu dezvăluiri incendiare după despărțirea de Doina Teodoru: ”Ne-am văzut de viață”

Cătălin Scărlătescu dezvăluiri incendiare după despărțirea de Doina Teodoru. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar dacă până acum relația lor părea că merge ca pe roate, ei bine, cei doi au recurs la un gest total neașteptat, după ce au venit de la ”America Express”.

Citește și Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Doina Teodoru: „Trebuie să dai și ceva din tine acolo, ca să fii adevărat”

Cătălin Scărlătescu dezvăluiri incendiare după despărțirea de Doina Teodoru: ”Ne-am văzut de viață”

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că imediat după ce a revenit pe plaiurile mioritice și-a făcut bagajul și a plecat timp de o săptămână de acasă fără să-i dea Doinei nicio explicație.

„Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește doar am pus bețele pe poziție și am stat. A venit unu cu barca și m-a întrebat: Ce faci? Stau. Păi, n-ai aruncate alea. Și ce? Păi, nu pecuiești? Ba da. Păi? Păi, nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit Click.

Chef-ul a dezvăluit că nici iubita sa, Doina, nu s-a lăsat mai prejos și a plecat timp de aproximativ două săptămâni de acasă, la munte și în Bulgaria.

„Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare”, a mai spus juratul de la”Chefi la cuțite”.

În ceea ce privește relația cu Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu a spus că lucrurile merg foarte bine între ei și că au o conexiune aparte.

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Avem o conexiune, atâta tot. Eu, foarte sincer, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie și eu la fel. Trebuie să îi lași libertate omului”, a declarat Scărlătescu.

Celebrul bucătar a vorbit și despre „America Express” și experiențele trăite acolo.

„A fost crunt rău de tot, cazările alea… În rest totul a fost superb, jocurile au fost fantastice, chestia aia cu ia-mă nene du-mă colo, faptul că am reușit să învăț și spaniolă, eu care nu vorbeam deloc spaniolă. A fost ceva fantastic pentru mine. Dar aia cu dormitul… să n-am eu apă caldă și prosop, pot să dorm la -20 de grade, dar dă-mi apă caldă și prosop“, a mai spus chef-ul

Citește și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au îngropat securea războiului. Prima apariție împreună în public după participarea la America Express