Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au îngropat securea războiului. Prima apariție împreună în public după participarea la America Express

Se pare că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au ajuns la sentimente mai bune, după ce au decis să ia o pauză. Totul a pornit de la experiența America Express, unde cei doi au petrecut mult prea mult timp împreună. Acum s-au împăcat și au petrecut Paștele împreună.

19 apr. 2023, 16:13
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au îngropat securea războiului. Prima apariție împreună în public după participarea la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au format o echipă puternică în competiția America Express, însă odată întorși în țară, cei doi au hotărât să ia o pauză și să petreacă mai mult timp separați. Fanii erau convinși că cei doiu s-au despărțit definitiv și că experiența din America de Sud a fost mult prea dură pentru ei. Totuși, se pare că în Paradis nu sunt probleme, iar cei doi au petrecut sărbătorile de Paște împreună.

Citește și: Cătălin Scărlătescu s-a sărutat cu o columbiancă în „America Express”! Momentul a fost imortalizat. Ca reacționat Doina Teodoru

Cu toate că, nu este prea activ pe rețelele socializare, de această dată Cătălin Scărlătescu a împărtășit cu fanii săi câteva imagini de la noaptea de Înviere, pe care a petrecut-o alături de iubita sa.

Totodată, pe rețelele de socializare, cei doi au decis să formeze o echipă și din punct de vedere profesional. Scărlătescu și Doina apar într-un videoclip în care promoveză o băutură carbogazoasă cunoscută. În descrierea spotului publicitar, Cătălin rememorează începuturile relației cu iubita lui, atunci când aceasta i-a mărturisit că nu știa prea multe despre el, însă auzise că face un cozonac senzațional.

„Când ne-am cunoscut, @doina.teodoru mi-a spus că despre mine nu știa multe, dar auzise că fac un cozonac senzațional. După ceva vreme, când i l-am gătit pentru prima oară, s-a și convins.

De Sărbători, cozonacul este rețeta momentelor magice pentru noi. Eu gătesc, iar ea vine cu o … (n.r.: numele băuturii la care au făcut reclamă) rece ca gheața. Ceea ce vă dorim și vouă!”, a scris Scărlătescu în dreptul imaginilor.

În timpul în care au fost despărțiți, Doina a profitat de timpul petrecut singură pentru a pleca în mai multe vacanțe alături de prietenele ei. În acest timp, chef Cătălin Scărlătescu s-a relaxat la pescuit. Unul a plecat la munte, celălalt la mare, după cum a dezvăluit de curând Nelu Cortea, invitat în podcastul lui Mihai Morar. Coechipierul lui Bordea a zis că amândoi au simțit nevoia să mai stea și unul fără celălalt, lucru firesc, perfect de înțeles, după lunile petrecute bot în bot în aventura americană.

Citește și: Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu, când l-a cunoscut: „Asta era tot ce știam despre el”