Cătălin Scărlătescu și iubita sa, momente de panică la America Express: „Unde suntem, Doino? Ne-au răpit ăștia!”

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru au acceptat provocarea de a participa la America Express. Provocările din Mexic le-au dat mari bătăi de cap, mai ales că șoferul care s-a oferit să îi ia cu mașina a schimbat destinația și s-a oprit pe un câmp pustiu.

23 ian. 2023, 14:12
Cătălin Scărlătescu și iubita sa, momente de panică la America Express: „Unde suntem, Doino? Ne-au răpit ăștia!”

Cătălin Scărlătescu a povestit despre o experiență neașteptată prin care a trecut  la „America Express – Drumul Aurului”, în ediția ediția de duminică seară, 22 ianuarie, difuzată pe Antena 1.

Emisiunea este filmată în Mexic și este plină de provocări și adrenalină. În cel de-al doilea episod, Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru s-au confruntat cu o situaţie inedită la testul autostopului.

Cei doi concurenți au luat o mașină pentru a trece cu bine proba, însă șoferul a decis să se abată de la drumul principal, moment în care aceștia s-au panicat, mai ales că traseul era printr-o zonă pustie.

Citiți și: Chef Cătălin Scărlătescu s-ar fi căsătorit în secret. Ovidiu Buta, concurent America Express: „Soția domnului Scărlătescu”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au crezut că vor fi răpiți și jefuiți

„La un moment dat, iese de pe strada principală și face stânga. Ne bagă printre două case și-o ia pe câmp. Trecem de primul lan de porumb. Am zis: «Unde suntem, Doino? Ne-au răpit ăștia!». Apoi trecem de un alt lan de porumb mai mare… Zic: «Nu e bine ce facem. Unde ne duc ăștia? Ne duc în câmp să ne fure ce-or găsi»”, a relatat Cătălin Scărlătescu despre momentul de panică, conform cancan.ro

„Ne-am gândit: «Cursa se termină acum. Pentru totdeauna!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a mărturisit că s-au speriat extrem de tare, mai ales că la începutul competiției, toți concurenții au primit un instructaj special din partea echipei de securitate, în care a fost avertizaţi despre numărul mare de răpiri care au loc în Mexic.

De-a lungul competiției, chef Scărlătescu și partenera sa au avut multe de înfruntat, iar situațiile au fost tensionate în echipa celor doi.

„În America Express am avut câteva. Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar în America unde să plec?! (râde) Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare. Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte. Eu nu sunt genul de om conflictual, într-o relație nu mă cert niciodată. Stau și mă uit, iar dacă persoana din fața mea bate câmpii, sunt sigur că n-am ce căuta acolo și mă retrag încet, până nu mă mai vede cât de departe sunt.”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Citiți și: Cătălin Scărlătescu a dat din casă. Dezvăluiri nebănuite despre relația cu Doina Teodoru